reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny 😊 jak tam samopoczucie? Jutro idę na wizytę do gin to będzie 33+2 , ciekawe czego się nowego dowiem, jak narazie za mną 11 tygodni leżenia (skracająca się szyjka, cukrzyca i polip). Ostatnio ruchy młodego coraz bardziej intensywne i takie bardziej wypinania się niż kopniaki, tez tak macie?

Hej dziewczyny 😊 jak tam samopoczucie? Jutro idę na wizytę do gin to będzie 33+2 , ciekawe czego się nowego dowiem, jak narazie za mną 11 tygodni leżenia (skracająca się szyjka, cukrzyca i polip). Ostatnio ruchy młodego coraz bardziej intensywne i takie bardziej wypinania się niż kopniaki, tez tak macie?
U mnie dziś tez dokładnie 33t2d, moja mała rusza się non stop, wypina, przelewa, przeciąga, rozciąga… trochę w nocy się wycisza

U nas zabawa na całego :) 34 tydz sie zaczyna. Mloda wypina sie z jednej strony i nie lubi jazdy samochodem bo wtedy najwięcej szaleje. Czesto tez czkawke ma chyba bo takie stale pukniecia sa w dole brzucha :p na szczescie wieczorami spi i jest spokojnie :) i kopniaki po zebrach tez się zdążą 😋

U mnie 34 tc. Dziś miałam wizytę i wszystko ok. Pobrala mi gbs i zlecila więcej badań ktore będą potrzebne do porodu. Mala już jest główką w dół. U lekarki tak się tlukla że trzymałam się za brzuch. Moja ginekolog mowila żeby unikac trzymania się za brzuch i masowanie go bo to podobno może pobudzać macicę. Byłam w szoku. Czy wasze dzidzie też tak naciskaja na pęcherz jak stoicie?

Hej u nas równo 35+0 też mam jutro wizytę, mała się rozpycha i często ma czkawkę nawet po kilka minut 🙂a z samopoczuciem to wolę się nie rozpisywać bo tak jak przez całą ciąże czułam się w miarę tak teraz są częste momenty załamki 😑🐻już nie dużo zostało do porodu

U mnie 34 tc. Dziś miałam wizytę i wszystko ok. Pobrala mi gbs i zlecila więcej badań ktore będą potrzebne do porodu. Mala już jest główką w dół. U lekarki tak się tlukla że trzymałam się za brzuch. Moja ginekolog mowila żeby unikac trzymania się za brzuch i masowanie go bo to podobno może pobudzać macicę. Byłam w szoku. Czy wasze dzidzie też tak naciskaja na pęcherz jak stoicie?
Mi to samo moja gin mówiła że nie można brzucha dotykać i głaskać

reklama
U mnie tak samo skracajaca sie szyjka, pessar, i cukrzyca no i leżenie..u mnie z ruchami to.roznie jednego dnia wiecej, drugiego mniej, ale najczesciej i najwiecej wlasnie wypinanie..i ten sam tc..

Do góry