reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny poradzicie mi coś, nie wiem czy to młoda gdzieś mi siedzi i uciska na nerw ale boli mnie prawy pośladek i tak trochę bardziej w górę wskakuje mi po prostu blokada jak chce wstać i zrobić krok to normalnie jakby ktoś mnie młotkiem walił w to miejsce i promienieje to trochę w dół nogi.. jutro z rana postaram się isc do ogólnego lekarza bo mój gin i położna na urlopie... wizytę dopiero m 23.08 Nie wiem czy mogę jakieś maści przeciwbólowe czy cokolwiek żeby przestało boleć.. boje nocki dzisiaj 😩😩 paracetamol nie pomoże
Z tego co mówisz wyglada to na rwę kulszową, miałam w 5 i 6 miesiącu. Mi pomogło delikatne ćwiczenia na piłce no i mąż mi masował krzyż i lędźwie - pomogło. Bo fizjoterapeuta zalecił. Potem niestety zaczęła mi się skracać szyjka wiec masaże i piłka odpadły, na szczęście rwa już tak nie dokucza

reklama
Z tego co mówisz wyglada to na rwę kulszową, miałam w 5 i 6 miesiącu. Mi pomogło delikatne ćwiczenia na piłce no i mąż mi masował krzyż i lędźwie - pomogło. Bo fizjoterapeuta zalecił. Potem niestety zaczęła mi się skracać szyjka wiec masaże i piłka odpadły, na szczęście rwa już tak nie dokucza
Miałam taki ból na początku ciąży i w tamtym roku i aż wyłam z bólu bo chodzić nie mogłam 😩😩

Witam serdecznie kochane. Termin nam na 5 września, byłam na usg 33 tydzień i mały jest ułożony pośladkowo- lekarka mnie nastraszyła, że tak mogę rodzić. Jestem przerażona

reklama
Dziewczyny poradzicie mi coś, nie wiem czy to młoda gdzieś mi siedzi i uciska na nerw ale boli mnie prawy pośladek i tak trochę bardziej w górę wskakuje mi po prostu blokada jak chce wstać i zrobić krok to normalnie jakby ktoś mnie młotkiem walił w to miejsce i promienieje to trochę w dół nogi.. jutro z rana postaram się isc do ogólnego lekarza bo mój gin i położna na urlopie... wizytę dopiero m 23.08 Nie wiem czy mogę jakieś maści przeciwbólowe czy cokolwiek żeby przestało boleć.. boje nocki dzisiaj 😩😩 paracetamol nie pomoże
To rwą kulszowa mam to od dłuższego czasu i im ciąża wyżej tym bol większy najgozej wieczorem i w nocy ja już do łazienki chodzę z kula bo inaczej kroku nie dam bol ogromny

Do góry