reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny poradzicie mi coś, nie wiem czy to młoda gdzieś mi siedzi i uciska na nerw ale boli mnie prawy pośladek i tak trochę bardziej w górę wskakuje mi po prostu blokada jak chce wstać i zrobić krok to normalnie jakby ktoś mnie młotkiem walił w to miejsce i promienieje to trochę w dół nogi.. jutro z rana postaram się isc do ogólnego lekarza bo mój gin i położna na urlopie... wizytę dopiero m 23.08 Nie wiem czy mogę jakieś maści przeciwbólowe czy cokolwiek żeby przestało boleć.. boje nocki dzisiaj 😩😩 paracetamol nie pomoże
Z tego co mówisz wyglada to na rwę kulszową, miałam w 5 i 6 miesiącu. Mi pomogło delikatne ćwiczenia na piłce no i mąż mi masował krzyż i lędźwie - pomogło. Bo fizjoterapeuta zalecił. Potem niestety zaczęła mi się skracać szyjka wiec masaże i piłka odpadły, na szczęście rwa już tak nie dokucza

reklama
Z tego co mówisz wyglada to na rwę kulszową, miałam w 5 i 6 miesiącu. Mi pomogło delikatne ćwiczenia na piłce no i mąż mi masował krzyż i lędźwie - pomogło. Bo fizjoterapeuta zalecił. Potem niestety zaczęła mi się skracać szyjka wiec masaże i piłka odpadły, na szczęście rwa już tak nie dokucza
Miałam taki ból na początku ciąży i w tamtym roku i aż wyłam z bólu bo chodzić nie mogłam 😩😩

Witam serdecznie kochane. Termin nam na 5 września, byłam na usg 33 tydzień i mały jest ułożony pośladkowo- lekarka mnie nastraszyła, że tak mogę rodzić. Jestem przerażona

reklama
Dziewczyny poradzicie mi coś, nie wiem czy to młoda gdzieś mi siedzi i uciska na nerw ale boli mnie prawy pośladek i tak trochę bardziej w górę wskakuje mi po prostu blokada jak chce wstać i zrobić krok to normalnie jakby ktoś mnie młotkiem walił w to miejsce i promienieje to trochę w dół nogi.. jutro z rana postaram się isc do ogólnego lekarza bo mój gin i położna na urlopie... wizytę dopiero m 23.08 Nie wiem czy mogę jakieś maści przeciwbólowe czy cokolwiek żeby przestało boleć.. boje nocki dzisiaj 😩😩 paracetamol nie pomoże
To rwą kulszowa mam to od dłuższego czasu i im ciąża wyżej tym bol większy najgozej wieczorem i w nocy ja już do łazienki chodzę z kula bo inaczej kroku nie dam bol ogromny

Do góry