Z tego co mówisz wyglada to na rwę kulszową, miałam w 5 i 6 miesiącu. Mi pomogło delikatne ćwiczenia na piłce no i mąż mi masował krzyż i lędźwie - pomogło. Bo fizjoterapeuta zalecił. Potem niestety zaczęła mi się skracać szyjka wiec masaże i piłka odpadły, na szczęście rwa już tak nie dokuczaDziewczyny poradzicie mi coś, nie wiem czy to młoda gdzieś mi siedzi i uciska na nerw ale boli mnie prawy pośladek i tak trochę bardziej w górę wskakuje mi po prostu blokada jak chce wstać i zrobić krok to normalnie jakby ktoś mnie młotkiem walił w to miejsce i promienieje to trochę w dół nogi.. jutro z rana postaram się isc do ogólnego lekarza bo mój gin i położna na urlopie... wizytę dopiero m 23.08 Nie wiem czy mogę jakieś maści przeciwbólowe czy cokolwiek żeby przestało boleć.. boje nocki dzisiaj paracetamol nie pomoże
reklama
Aleksandra0501
Fanka BB :)
Miałam taki ból na początku ciąży i w tamtym roku i aż wyłam z bólu bo chodzić nie mogłamZ tego co mówisz wyglada to na rwę kulszową, miałam w 5 i 6 miesiącu. Mi pomogło delikatne ćwiczenia na piłce no i mąż mi masował krzyż i lędźwie - pomogło. Bo fizjoterapeuta zalecił. Potem niestety zaczęła mi się skracać szyjka wiec masaże i piłka odpadły, na szczęście rwa już tak nie dokucza
Paulina 1980
Witam serdecznie kochane. Termin nam na 5 września, byłam na usg 33 tydzień i mały jest ułożony pośladkowo- lekarka mnie nastraszyła, że tak mogę rodzić. Jestem przerażona
Eliza2020
poważnie? U mnie tak samo ale od razu mi mowia ze bedzie CC..Witam serdecznie kochane. Termin nam na 5 września, byłam na usg 33 tydzień i mały jest ułożony pośladkowo- lekarka mnie nastraszyła, że tak mogę rodzić. Jestem przerażona
Paulina 1980
Stwierdziła, że moje poprzednie dzieci nie rodziły się duże.... A poza tym na koniec wizyty Stwierdziła że jeszcze jest trochę czasupoważnie? U mnie tak samo ale od razu mi mowia ze bedzie CC..
Eliza2020
Moze w szpitalu zadecyduja inaczej...no moze jeszcze sie zmienic...chociaz moja powiedziała ze watpi ze sie obroci..ja tez jestem w 33 tc.tzn.jutro bedzie pelne...Stwierdziła, że moje poprzednie dzieci nie rodziły się duże.... A poza tym na koniec wizyty Stwierdziła że jeszcze jest trochę czasu
Paulina 1980
Mam nadzieję.Moze w szpitalu zadecyduja inaczej...no moze jeszcze sie zmienic...chociaz moja powiedziała ze watpi ze sie obroci..ja tez jestem w 33 tc.tzn.jutro bedzie pelne...
Paulina 1980
A masz już skierowanie do szpitala na CC i na kiedy masz termin?poważnie? U mnie tak samo ale od razu mi mowia ze bedzie CC..
Eliza2020
Nie nie mam jeszcze, narazie leze, szyjka mi sie skraca, mam pessar wiec tylko sie modle zeby jak najdluzej wytrzymac...A masz już skierowanie do szpitala na CC i na kiedy masz termin?
reklama
Oli55
To rwą kulszowa mam to od dłuższego czasu i im ciąża wyżej tym bol większy najgozej wieczorem i w nocy ja już do łazienki chodzę z kula bo inaczej kroku nie dam bol ogromnyDziewczyny poradzicie mi coś, nie wiem czy to młoda gdzieś mi siedzi i uciska na nerw ale boli mnie prawy pośladek i tak trochę bardziej w górę wskakuje mi po prostu blokada jak chce wstać i zrobić krok to normalnie jakby ktoś mnie młotkiem walił w to miejsce i promienieje to trochę w dół nogi.. jutro z rana postaram się isc do ogólnego lekarza bo mój gin i położna na urlopie... wizytę dopiero m 23.08 Nie wiem czy mogę jakieś maści przeciwbólowe czy cokolwiek żeby przestało boleć.. boje nocki dzisiaj paracetamol nie pomoże