reklama
Eliza2020
Fanka BB :)
Ja tak mam ale jeszcze nie o porodzie tylko ogolnie...taki stres podswiadomy byl napisala.. potem stresuje sie ze to szkodzi dziecku i takie zamkniete koło ale na szczescie nie mam tak codziennie... staram sie z tym walczyc itp.Cześć dziewczyny. Jestem w 20 tygodniu i od paru dni mam myśli straszny strach przed porodem nie umiem sobie przetłumaczyć i wziąść tego jakoś że jednak każda urodziła dała radę to ja też. Czy wy też macie takie paniczne myśli?
King@
Hej, ja już po połówkowych, młody ma 400g i długie nogi, po mamusi Znów trochę przyspieszył z OM 20+3 z USG 21+2, wszystko ok dalej siedzi głowa do góry, łożysko z przodu, i ręce na twarzy trzyma, co się będę pokazywał
I nie pamiętam, z którą, z Was pisałam o tym lekarzu, ale USG robił mi ten dr Piotr Kaczmarek z Łodzi (w Kielcach)
I nie pamiętam, z którą, z Was pisałam o tym lekarzu, ale USG robił mi ten dr Piotr Kaczmarek z Łodzi (w Kielcach)
Oli55
Gratulacje ! najważniejsze ze zdrowy ja usg prenatalne mam za 3 tygodnieHej, ja już po połówkowych, młody ma 400g i długie nogi, po mamusi Znów trochę przyspieszył z OM 20+3 z USG 21+2, wszystko ok dalej siedzi głowa do góry, łożysko z przodu, i ręce na twarzy trzyma, co się będę pokazywał
Ja biorę udział w hipnoporodzie od zaufajpoloznej, fajnie relaksuje może to by pomogło?Ja tak mam ale jeszcze nie o porodzie tylko ogolnie...taki stres podswiadomy byl napisala.. potem stresuje sie ze to szkodzi dziecku i takie zamkniete koło ale na szczescie nie mam tak codziennie... staram sie z tym walczyc itp.
Eliza2020
Znajde to na stronie Zaufaj Polożnej? Bo nic nie znalazłam, musze jeszcze raz popatrzecJa biorę udział w hipnoporodzie od zaufajpoloznej, fajnie relaksuje może to by pomogło?
AgnesSweden
Me too, w sobotę chyba albo na niedzielęJa biorę udział w hipnoporodzie od zaufajpoloznej, fajnie relaksuje może to by pomogło?
Tak szukaj w zakładce warsztaty albo wpisz w Google zaufajpoloznej hipnoporód i powinnaś znaleźć, to sa darmowe zajęcia więc super sprawaZnajde to na stronie Zaufaj Polożnej? Bo nic nie znalazłam, musze jeszcze raz popatrzec
reklama