reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja też już po połówkowych, bardzo wcześnie robiłam bo w 17+4, ale tak zlecił lekarz. ciąża idzie książkowo a i tak był okropny stres... Dzidziulek jest zdrowy i duży! Parametry idealne😊 Dostałam nawet zdjęcie 4D i to jest jakiś kosmos!!! Mój brat skomentował że wygląda jak z obrazu Beksińskiego 🤣🤣🤣

Czesc dziewczyny,mozna do was dolaczyc? Widze,ze duzo was,postow jeszcze wiecej,ale chociaz sprobuje.Termin mam na 7.09,nosze pod sercem synka.Mamy juz 2 letnie blizniaki,do tego stadko doroslych dzieci z poprzednich malzenstw.Niestety dlugo walczylismy o wspolne dzieci ze wzgledow medycznych,w sumie z mojej strony,i tak po 8 latach,przeprawach po wirlu klinikach,transferach bez konca,zdecydowalismy sie na dawczynie komorek jajowych i od razu zaczelam zachodzic w ciaze .Temat nie jest prosty,ale mamy cudne,zdrowe blizniaki i teraz licze na zdrowego synka,ktorym temat dzieci zamykamy,bo juz mi stuknelo 46 lat.Tak,tak wiem....ale tak sie poukladalo i w,sumie jestem bardzo szczesliwa ,ze mamy pelen dom,a dzieci duzo rodzenstwa.

Ja też już po połówkowych, bardzo wcześnie robiłam bo w 17+4, ale tak zlecił lekarz. ciąża idzie książkowo a i tak był okropny stres... Dzidziulek jest zdrowy i duży! Parametry idealne😊 Dostałam nawet zdjęcie 4D i to jest jakiś kosmos!!! Mój brat skomentował że wygląda jak z obrazu Beksińskiego 🤣🤣🤣
A to szybciutko ja dopiero 21 tydzień miałam i robiłam
Czesc dziewczyny,mozna do was dolaczyc? Widze,ze duzo was,postow jeszcze wiecej,ale chociaz sprobuje.Termin mam na 7.09,nosze pod sercem synka.Mamy juz 2 letnie blizniaki,do tego stadko doroslych dzieci z poprzednich malzenstw.Niestety dlugo walczylismy o wspolne dzieci ze wzgledow medycznych,w sumie z mojej strony,i tak po 8 latach,przeprawach po wirlu klinikach,transferach bez konca,zdecydowalismy sie na dawczynie komorek jajowych i od razu zaczelam zachodzic w ciaze .Temat nie jest prosty,ale mamy cudne,zdrowe blizniaki i teraz licze
Dziewczyny Julka czy Iga?

Hej dziewczyny. Jakie macie sposoby na zaparcia, jakie na gazy? Od tych gazow to juz brzuch mnie boli :( chyba musze kupic espunisan.

reklama
Do góry