MamaMalina30
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny ja już po połówkowym i kamień z serca bo wszystko w porządku żadnych nieprawidłowości i W Moim brzuszku mieszka Antosia jestem przeszczesliwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie się zastanawiam nad szpitalem. Wszyscy mi doradzają Bielański, mam blisko bardzo, ale z kolei jeździłam tam jak coś nie tak było z ciążą na IP i średnio to widzę...Hej, pogoda ze tylko spac dziewczyny z Warszawy gdzie planujecie rodzic?
A to szybciutko ja dopiero 21 tydzień miałam i robiłamJa też już po połówkowych, bardzo wcześnie robiłam bo w 17+4, ale tak zlecił lekarz. ciąża idzie książkowo a i tak był okropny stres... Dzidziulek jest zdrowy i duży! Parametry idealne Dostałam nawet zdjęcie 4D i to jest jakiś kosmos!!! Mój brat skomentował że wygląda jak z obrazu Beksińskiego
Czesc dziewczyny,mozna do was dolaczyc? Widze,ze duzo was,postow jeszcze wiecej,ale chociaz sprobuje.Termin mam na 7.09,nosze pod sercem synka.Mamy juz 2 letnie blizniaki,do tego stadko doroslych dzieci z poprzednich malzenstw.Niestety dlugo walczylismy o wspolne dzieci ze wzgledow medycznych,w sumie z mojej strony,i tak po 8 latach,przeprawach po wirlu klinikach,transferach bez konca,zdecydowalismy sie na dawczynie komorek jajowych i od razu zaczelam zachodzic w ciaze .Temat nie jest prosty,ale mamy cudne,zdrowe blizniaki i teraz licze
Dziewczyny Julka czy Iga?
JulkaDziewczyny Julka czy Iga?