reklama
Paula1996
Zaciekawiona BB
Ja miałam właśnie identycznie w poprzednim tygodniu z dwa dni takie ale ponoć to normalneDziewczyny czy miałyście może tak że w 20 tyg albo kapkę wyżej odczuwaliście przy chodzeniu takie kłucie w prawej dolnej części brzuszka? Bo się trochę martwię
Oli55
Fanka BB :)
Ja jestem w 18 tyg i przułam przytylam niecałe 2 kg od wagi poczatkowej to niecaly kg bo między czasie schudlam ale ja.duzo waze moz dlategoHej dziewczyny, jestem w 17 tc czy to możliwe że od początku przytyłam okolo 2kg i teraz waga stoi w miejscu? jak jest u was
E
Ewka34
Gość
To tego nie wiedziałamTylko to zalezy czy zakrywa ujscie czy niecodziennie u mnie zakrywa a to juz gorzej
Oli55
Troche poczytałam o tym do 26 może sie przesunac bo w tej chwili zaslsnia kanal rodny i jesli nic sie niezmieni to cesarka i jest duze ryzyko odklejenia lozyska i krwawienie co grozi smiercia matki i dziecka jesli na czas nietrafia do szpitala i tak mnie to martwi ze zawsze cos mnie spotyka myslalam ze moze ktos na forum jest w podobnej sytuacji i cos wiecej mi powie w temacieTo tego nie wiedziałam
E
Ewka34
Gość
Dzięki za info przy następnej wizycie podpytamTroche poczytałam o tym do 26 może sie przesunac bo w tej chwili zaslsnia kanal rodny i jesli nic sie niezmieni to cesarka i jest duze ryzyko odklejenia lozyska i krwawienie co grozi smiercia matki i dziecka jesli na czas nietrafia do szpitala i tak mnie to martwi ze zawsze cos mnie spotyka myslalam ze moze ktos na forum jest w podobnej sytuacji i cos wiecej mi powie w temacie
Paulina97
Tez bylam dzisiaj u lekarza i wagowo moj chlopiec tez tyle samo wazy. Ktory masz tydzien? [emoji9]Hej dzis byłam u lekarza z dzieckiem wszystko w porzadku zdrowe żywe mocno sie rusza i natak 100 % chlopczyk [emoji4] wagowo jest bardzo duze miesci sie w normie ale ma prawie 260 g jedyne co mnie martwi to lozysko na scianie tylniej i zakrywa ujscie wewnetrzne moze to powodowac krwawienia itp narazie niemialam nic takiego ale mnie to matrwi a jak u was z tym lozyskiem ?
Oli55
Wczoraj byl równo 18 tydz a ty w ktorym jestes ?Tez bylam dzisiaj u lekarza i wagowo moj chlopiec tez tyle samo wazy. Ktory masz tydzien? [emoji9]
Ja jestem w 19tc i przytyłam 1,5 kgHej dziewczyny, jestem w 17 tc czy to możliwe że od początku przytyłam okolo 2kg i teraz waga stoi w miejscu? jak jest u was
reklama