reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
To tego nie wiedziałam 🤗
Troche poczytałam o tym do 26 może sie przesunac bo w tej chwili zaslsnia kanal rodny i jesli nic sie niezmieni to cesarka i jest duze ryzyko odklejenia lozyska i krwawienie co grozi smiercia matki i dziecka jesli na czas nietrafia do szpitala i tak mnie to martwi ze zawsze cos mnie spotyka myslalam ze moze ktos na forum jest w podobnej sytuacji i cos wiecej mi powie w temacie

Troche poczytałam o tym do 26 może sie przesunac bo w tej chwili zaslsnia kanal rodny i jesli nic sie niezmieni to cesarka i jest duze ryzyko odklejenia lozyska i krwawienie co grozi smiercia matki i dziecka jesli na czas nietrafia do szpitala i tak mnie to martwi ze zawsze cos mnie spotyka myslalam ze moze ktos na forum jest w podobnej sytuacji i cos wiecej mi powie w temacie
Dzięki za info przy następnej wizycie podpytam

Hej dzis byłam u lekarza z dzieckiem wszystko w porzadku zdrowe żywe mocno sie rusza i natak 100 % chlopczyk [emoji4] wagowo jest bardzo duze miesci sie w normie ale ma prawie 260 g jedyne co mnie martwi to lozysko na scianie tylniej i zakrywa ujscie wewnetrzne moze to powodowac krwawienia itp narazie niemialam nic takiego ale mnie to matrwi a jak u was z tym lozyskiem ?
Tez bylam dzisiaj u lekarza i wagowo moj chlopiec tez tyle samo wazy. Ktory masz tydzien? [emoji9]

reklama
Hej dziewczyny, a mam pytanie, szczepiłyście się na covid w ciąży? Jeśli tak to dobrze się później czułyście? Ja mam pewne obawy, ale się zastanawiam..

Do góry