Ooo to widzę że mi ładnie poszło w górę. A macie rostepy bo ja mam straszneja przed ciążą 53kg teraz niby 58 ale lekarka twierdzi, że jej waga kłamie. W domu mam 56-56,5 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to widzę że mi ładnie poszło w górę. A macie rostepy bo ja mam straszneja przed ciążą 53kg teraz niby 58 ale lekarka twierdzi, że jej waga kłamie. W domu mam 56-56,5 kg
nic Ci nie będzieDziewczyny pomocy dzisiaj zjadłam około 1/4 ciasteczka (całe ciasteczko 30g) z Milki choco trio, które okazało się, że zawiera alkohol. Dopiero jak połknęłam gryzą wyczułam smak alkoholu. Jak ja się teraz zamartwiam. Nawet nie pomyślałabym, że w ciastku z milki może być alkohol.
ja mam po 1wszej ciąży.Ooo to widzę że mi ładnie poszło w górę. A macie rostepy bo ja mam straszne
A jak się rozpoznaje początki niedoczynności tarczycy? Bo ja mam tsh wzorowe a mi dała letrox, i nie kumam tego po co. Co to ma wspólnego z bezowulacyjnymi cyklami przy tsh, tf3i4 idealnymFaktycznie może być coś na rzeczy bo mi lekarz dziś powiedział, że mam poczatki niedoczynności tarczycy i zapisał Letrox
skontaktuj się z @Cantosowa ona była całkiem niedawno zaszczepionaCześć dziewczyny,
Pracuję w budynku,w ktorym wybudowano covidowy szpital tymczasowy oraz punkt szczepień. Ostatnio częściej mam kontakt z osobami, które zajmują się sprawami technicznymi szpitala, wojskiem i nieraz z obsługą medyczną. Jestem w 13 tc i czuję się świetnie. Z powodu jednak wysokiego ryzyka zarażenia dostałam możliwość zaszczepienia. Oczywiście skonsultuję to z lekarzem przy najbliżym badaniu, jednak jestem ciekawa czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? I czy ktoś się już szczepił w ciąży?
Pozdrawiam
Ja byłam dwa tygodnie temu zaszczepiona. Decyzję podjęłam wspólnie z lekarką i nie żałuję tej decyzji.nie po szczepieniu nic nie było, tylko głowa bolała (ale przed też ), gorączki nie miałam, jako jedyna z pracy. Musisz podjąć tę decyzję z lekarzem, ja się opierałam o najnowsze dane zza granicy, moja lekarka zresztą też w badaniach naukowych siedzi. Dla mnie to komfort przede wszystkim w kontekście ryzyka przedwczesnego porodu - nie wyobrażam sobie nie byc że wcześniakiem. Poza tym jeśli bym teraz nie skorzystała, to kiedy nadeszła moja kolej. Szczepiona był AstraZenecą.Cześć dziewczyny,
Pracuję w budynku,w ktorym wybudowano covidowy szpital tymczasowy oraz punkt szczepień. Ostatnio częściej mam kontakt z osobami, które zajmują się sprawami technicznymi szpitala, wojskiem i nieraz z obsługą medyczną. Jestem w 13 tc i czuję się świetnie. Z powodu jednak wysokiego ryzyka zarażenia dostałam możliwość zaszczepienia. Oczywiście skonsultuję to z lekarzem przy najbliżym badaniu, jednak jestem ciekawa czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? I czy ktoś się już szczepił w ciąży?
Pozdrawiam
hej witaj,Witam wasserdecznie jestem nowa alesuknia chcę dołączyć do forum jestem w 14 tygodniu termin na 20.09.2021 mam 6 letnie dziecko i 3 poronienia za soba mam nadzieje ze tym razem dotrwam do końca