Oli55
Fanka BB :)
Nie mama co sieona martwic na zapas
tort. Ja tex mam czasami tak ze jest mi mniej niedobrze albo piersi nieczuje i juz panika.. to jest silniejsze od nas. A lakierem sie nie martw ja do 13 tyg i 5 dzien pracowalam w zakladzie produkcyjnym balam sie isc na chorobowe ze lada dzien znowu wroce ze z puszczona glowa. W zakładzie duzo czynnikow szkodliiwych smary oleje opary a jednak pomimo to ciaza sie rozwija takze maly lakier ci niezaszkodzi mysle glowa do gory. Robimy wszystko co w naszej mocy na inne rzeczy nie mamy wplywuTo ja jestem na bardzo podobnym zestawie. Tez Neoparin i tez kwas foliowy metylowany bo mam mutacje MTHFR. Przy pierwszej ciąży zanim poroniłam to bardZo cieszyłam się ciąża i nie panikowałam tak jak terqz. U mnie nie ma dnia, żebym nie zamartwiala się. Dzisiaj np. Kolejne zamartwianie się bo nawdychałam się przez minutę lub maksymalnie dwie rozbitego lakieru do paznokci, który był zawinięty w reklamówkę wiec po otwarciu byl
Bardzo intensywny zapach. Byłam w dwóch maseczkach wiec może taka chwila nie zaszkodzi