Chmurka96
Fanka BB :)
Od razu o tym pomyslałam - robiłam dwa razy, jeny jakie pyszne wyszło! Ale też pierwsza myśl że czekam na upały - oj będzie się jadło <3
A no i botwinka, mamo chce już lato!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od razu o tym pomyslałam - robiłam dwa razy, jeny jakie pyszne wyszło! Ale też pierwsza myśl że czekam na upały - oj będzie się jadło <3
A no i botwinka, mamo chce już lato!
Od razu o tym pomyslałam - robiłam dwa razy, jeny jakie pyszne wyszło! Ale też pierwsza myśl że czekam na upały - oj będzie się jadło QUOTE]
Oj kocham botwinkę [emoji7]
Dziewczyny ale mi narobiłyscie smaka na zupkę chińska [emoji85]już mąż poleciał do sklepu [emoji16]
Byłam dziś na tej wizycie NFZ. Trwała całe 5 minut. Zero badań, zero USG i zero skierowań. Lekarz kazał mi przyjść po prenatalnych więc dziś chyba ostatni raz poszłam bo to serio strata czasu. Dobrze , że chociaż na początku wypisał mi skierowanie na te wszystkie badania to trochę kasy zaoszczędziłam
No ja chodziłam ze względu na darmowe badania ale skoro nie dostaje skierowań to nie widzę sensu dalszej współpracy [emoji85] dobrze , że 3 marca mam wizytę u swojego lekarza- oczywiście prywatnie [emoji7]To jest jakiś ewenement dla mnie, kuzwa na co te składki są ze nawet się jeden z drugim nie pofatyguje żeby do tego dziecka zajrzeć i zlecić badania? Szok jak się cieszę ze nie muszę chodzić na NFZ bo bym dostała kurwicy
Czyżby zaczal sie u nas na grupie kolejny etap - poznawanie płci [emoji7][emoji7], ale to beda 3-4 tyg emocji. Same prenatalne przed nami.
No ja chodziłam ze względu na darmowe badania ale skoro nie dostaje skierowań to nie widzę sensu dalszej współpracy [emoji85] dobrze , że 3 marca mam wizytę u swojego lekarza- oczywiście prywatnie [emoji7]
Migdały dobre na mdlosci polecamKtóras pytala co ból głowy. Garść lub dwie migdałów, zawierają salicyne która blokuje rozwijanie się bólu. A jakie pyszne
Właśnie gdzieś cos czytałam ze fety w ciąży nie można? Oczywiście mam ser na myśli Przestrzegacie czy bzdura?Chłodnik ogórkowy, to jest petarda! Polecam, z koperkiem, fetą... Pycha!
Właśnie gdzieś cos czytałam ze fety w ciąży nie można? Oczywiście mam ser na myśli Przestrzegacie czy bzdura?
Co Ty gadasz?? Ja mialam dwie paczki w domu i oddałam zerklam na skals ze no z koziego mleka i myślałam ze o to chodziJa jadłam, pewnie chodzi o te sery znowu przecież u nas to prawie wszystko z pasteryzowanego wiec można opitolic nawet pleśniowy