reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Tez właśnie zupkę zjadłam chińska. Co jecie vifona? Jakie kolory? ;)
Ha! Też sobie kupiłam po wizycie! Mam oczywiście lodówkę z mięskiem na rosół i włoszczyznę... Ale ten vifon... Ostatni raz na studiach jadłam i to jest petarda!
Dziś był żółty, łagodny. W przyszłym tygodniu kupię sobie ostry. A co!

Załączniki

• Screenshot_20210219-170543.png
    Screenshot_20210219-170543.png
    683,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Może mieć, ja np jestem od obojga rodziców wyższa, a biologiczny ojciec mojej córki już w tym momencie córka się z nim zrównała wzrostem. Ciekawe jakie bedzie wysokie moje dzuecko z mężem, on ma 180 cm wzrostu, to odrobine wyżsyz ode mnie.
Wow wysoka jestes:) . Ja kurdupel z moim 162 mój facet 182.
Mój syn z poprzedniego związku ma 12 lat i jest teraz mojego wzrostu a ojciec biologiczny 176.

Po ciąży szybciej zezucisz niż ja [emoji23][emoji1787] mam ambitne plant, po pologu się zważyć, i od tej wagi zjeżdzac do 60 kilo [emoji23] przed ciążą z corką wazylam 57, co pryz moim wzroscie 176 cm jest na dolnej grranicy normlanej wagi. Ale teraz w zupelnosci 60 mi wystarczy. Czyli do wrzesnia 2022 mamy czas [emoji1787]
O piateczka,ja 175 i waga przed ciaza 59, teraz mam 62 🙈

Może mieć, ja np jestem od obojga rodziców wyższa, a biologiczny ojciec mojej córki już w tym momencie córka się z nim zrównała wzrostem. Ciekawe jakie bedzie wysokie moje dzuecko z mężem, on ma 180 cm wzrostu, to odrobine wyżsyz ode mnie.
Ja ci już powiem ... jest wzór na to jakiego wzrostu będzie twoje dziecko:
Dziewczynka wzrost matki + wzrost ojca - 13cm
A wynik podzielić przez 2
Chłopcy wzrost matki + wzrost ojca + 13 cm i też wynik podzielić przez 2 👍

reklama
Do góry