Dalam
Fanka BB :)
U mnie niestety zupki out przez cukier . A ja takie zapasy zrobilamWłaśnie je jem ale boję się o cukier, więc już muszę kończyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie niestety zupki out przez cukier . A ja takie zapasy zrobilamWłaśnie je jem ale boję się o cukier, więc już muszę kończyć
Nie wytrzymam z Wami!!! rano się pochwaliłam, ze mi mdłości przeszły i za godzinę mnie tak zaczęło wymiotować... myślałam, ze umrę już się nie będę chwalić, że mi lepiej. Później ledwie obiad zjadłam, teraz się najadłam delicjami wiśniowymi i już dzwoniłam do męża, że ma mi kupić vifona złoty kurczak nie pamietam kiedy ostatni raz jadłam, ale takiego smaka mi narobiłyście, że muszęNie ma bata idę do sklepu po zupkę takiego smaka robicie .... mmm taka słono ostra
Może mieć, ja np jestem od obojga rodziców wyższa, a biologiczny ojciec mojej córki już w tym momencie córka się z nim zrównała wzrostem. Ciekawe jakie bedzie wysokie moje dzuecko z mężem, on ma 180 cm wzrostu, to odrobine wyżsyz ode mnie.
Rzeczywiscie. Zupki, chipsy były wczoraj [emoji1787] ciekawe co wleci na ruszt jutro [emoji1787][emoji23]Niech się teraz przyzna ta,która zaczęła temat zupki chińskiej... Dziękujemy![emoji120] Jak widać w ciąży mamy bardzo wysublimowane kubki smakowe [emoji23]
Ciężko mi bylo kogoś znaleźć wyższego ode mnie, no ale jak widać, mąż nieco wyżsyz i to mi się baaardzo podoba, nie muszę się schylać jak się przytulamy itpWow wysoka jestes . Ja kurdupel z moim 162 mój facet 182.
Mój syn z poprzedniego związku ma 12 lat i jest teraz mojego wzrostu a ojciec biologiczny 176.
Ja coś o solonych wczoraj mowilam chtba, a zezarlam kilka dni wczesniej solone grube crunchipsy [emoji7]Za mną od wczoraj chodzą solone laysy przez któraś [emoji23] ale obiecałam sobie, że się nie dam
No to mloda wg tego powinna mieć 176+170-13/2=ok 166,5... A juz ma 170...moze z tym liczeniem jest jak z chińskim kalendarzem planowania płci :-) wg niego moja córka miała być chłopakiem, ciekawe, czy teraz wg kalendarza znowu chłopak okaże się córką [emoji23]Ja ci już powiem ... jest wzór na to jakiego wzrostu będzie twoje dziecko:
Dziewczynka wzrost matki + wzrost ojca - 13cm
A wynik podzielić przez 2
Chłopcy wzrost matki + wzrost ojca + 13 cm i też wynik podzielić przez 2 [emoji106]