reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

A mi już się lepiej śpi. Mdłości odpuściły trochę jakoś we wtorek. (skończony 9tc).
Jestem zmęczona tylko potwornie wieczorami ale staram się po covidzie i przed powrotem do pracy wrócić do formy. Wczoraj np zrobiłam 13 km w tym 11 po górach [emoji854]. Łatwo nie było w tym śniegu ale warto było. +10 punktów do. Samopoczucia.
Kurcze podziwiam , że masz siłę na takie wycieczki [emoji7]ja wczoraj ledwo weszłam na 4 piętro do mamy [emoji16]miałam zadyszkę przy tym jak nie wiem hehe

Ale widoki faktycznie przepiękne [emoji7]

reklama
Weź... ja mam na 11 może zdążę przeczytać twoja relacje. :) zakładam że podobnie jest.
Powiedzieli ci żeby przyjść na czczo?? Mi nic nie powiedzieli po prostu zajebiscie. Przyjdz i tyle :p
Nie mówili, ale to już chyba tak z przyzwyczajenia skoro ma cukier mierzyć to chyba trza na czczo. Ale wcale się nie zdziwię jak będzie inaczej 🤣🤣🤣

Kurcze podziwiam , że masz siłę na takie wycieczki [emoji7]ja wczoraj ledwo weszłam na 4 piętro do mamy [emoji16]miałam zadyszkę przy tym jak nie wiem hehe

Ale widoki faktycznie przepiękne [emoji7]
Siłę. Mam pracuje fizycznie i siedzenie w domu ewidentnie nie jest dla mnie :)

A to centrum miasteczka w którym mieszkam :)

Alesund i okolice sa piękne. Naprawdę.

Załączniki

• Screenshot_20210219_075317_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20210219_075317_com.facebook.katana.jpg
    90,9 KB · Wyświetleń: 75
Ale pięknie 😍zazdroszczę
Ja to chyba wolałam wymiotować i potem lepiej się czułam niż teraz... Dniami i nocami mdli, stoi na żołądku a nic nie idzie z tym zrobić, nawet sprowokować wymiotów. To strasznie męczące.
Myślałam już że będzie lepiej bo jakoś tydzień temu miałam 3 dni takie że nic mi nie było i myślałam że już nie będzie mnie męczyć a to coraz gorzej 😭
Co do chodzenia to u mnie pojawił się problem, że potem strasznie bolą mnie plecy... Jak żyć?
Mąż mówi że jak tak ma to wyglądać to on nie chce drugiego dziecka 😢 ale ja szczerze mówiąc nie myślałam że tyle dolegliwości mnie dopadnie 😱
Ja mam te same objawy. Mdlosci okropne, głowa pęka i do tego ten ból w plecach.. Ale zauważyłam, że męczy głównie, gdy "długo" jestem w pracy (powyżej 4h😂). I ja sama powiedziałam, że jak mi to nie minie do 12tygodnia,a cos zaczynam wątpić, bo skończyliśmy już wczoraj 11tc, to chyba nasze dziecko będzie jedynakiem😱❤️

Oh wieczność, dlatego ja umawiam się do 2 lekarzy i mam maksymalnie 3 tygodnie przerwy. Tak dla siebie idę w między czasie żeby być spokojna do innego lekarza (ale takiego którego znam)
mój lekarz też umawia co 3 tygodnie, chociaż nic się nie dzieje i jestem zadowolona, bo to tak w sam raz :) podziwiam kobiety w UK czy w Skandynawii, że tyle wytrzymują bez usg😀

dziewczyny, moje prenatalne sa 11.03 - dokladnie beda 4 tyg. od wizyty u ginekologa... bede w 11+5
czy tylko ja uwazam ze to wiecznośc? ze za długa przerwa? boje sie, czy wszystko ok
Ja po prenatalnych będę mieć wizyty raz w miesiącu. Jeśli nic się złego nie dzieje nie mam potrzeby chodzić częściej i stresować się. Jeśli by się coś niepokojącego działo wtedy wizyta awaryjna jest konieczna.

reklama
dziewczyny, moje prenatalne sa 11.03 - dokladnie beda 4 tyg. od wizyty u ginekologa... bede w 11+5
czy tylko ja uwazam ze to wiecznośc? ze za długa przerwa? boje sie, czy wszystko ok
Ja tez mam wizyty co 4 tygodnie. To chyba taka norma raczej na początku ciąży. Jeśli nic się nie dzieje to trzeba się uzbroić w cierpliwość,nie ma wyjścia😊

Do góry