reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja właśnie jestem po badaniu :) lekarz stwierdził, ze badanie genetyczne zrobimy jednak za tydzień, bo dopiero rozpoczęłam 11 tydzień (dzisiaj dokładnie 11t).
Zobaczyłam bąbla, bardzo ruchliwy i tak się ustawił, ze ciężko było zobaczyć cała główkę - zakrył się rączka 😂 wiec super, muszę przyjść za tydzień na testy i kolejne usg :) zmierzył wstępnie kark, mimo trudności przy tej pozycji i stwierdził, ze wszytsko wyglada ok, ale zobaczymy za tydzień :)
Nastawiam się pozytywnie ❤️
tez miałam identyczne bicie serduszka ❤️

reklama
Wiyam z rana. Choleranie niewyspana, bo pies się nam w wyrze wiercił i co chwilę mnie budził. Zaraz siku do kubeczka i do labo, i koniec mojej głodówki w końcu [emoji23] ale my się czasami musimy poświęcić dla dobra sprawy [emoji1787][emoji1787]
Ja tez siku do pojemnika rano zrobiłam :) tylko się zastanawiałam czy nie za mało bo 50ml😁

Coś. Mi się kliknęło i za szybko wysłało oops :) te reklamy tutaj są dobijające. Jeszcze powiedzcie ze na pl serwerach ich nie macie :p :)
Miłego. Dnia:)

Hello dziś :)
Właśnie sobie uzmysłowiłam że lekarz. Nic nie wspomniał mi o próbce moczu. 10 tydzien a ja nie miałam Jeszcze żadnych badań dziś pierwsza wizyta z lekarzem i położna. Zastanawiam się czy to musi być mocz z pierwszego siku? Jak to to za późno tak czy siak...
:/

Witam się z rana 😁 noc straszna dzisiaj, co 2h siku, niedobrze mi strasznie było ale na wymioty nie chciało mnie zebrać więc się męczyłam 😟wciągnęłam herbatnika, wypiłam trochę mleka i jakoś zasnęłam ale było ciężko. Do tego cycki to oszalały chyba no tak bolą że przekręcić się na łóżku nie idzie, a dotknąć to już wgl 😠 zaparcia zmieniły się w codzienne biegunki więc chociaż trochę przeczyści mi jelita 😨
Mimo wszystko mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie spokojny i Wam wszystkim takiego życzę 💞🥰

dziewczyny, moje prenatalne sa 11.03 - dokladnie beda 4 tyg. od wizyty u ginekologa... bede w 11+5
czy tylko ja uwazam ze to wiecznośc? ze za długa przerwa? boje sie, czy wszystko ok

reklama
Hello dziś :)
Właśnie sobie uzmysłowiłam że lekarz. Nic nie wspomniał mi o próbce moczu. 10 tydzien a ja nie miałam Jeszcze żadnych badań dziś pierwsza wizyta z lekarzem i położna. Zastanawiam się czy to musi być mocz z pierwszego siku? Jak to to za późno tak czy siak...
:/
zazwyczaj mówia ze z pierwszego jest najlepszy

Do góry