reklama
E
Ewka34
Gość
AaaaaaaData porodu
E
Ewka34
Gość
Wczoraj mnie szybko zmoglo.. Ale co z tego jak co dwie godziny siku wstawałam jeszcze wysikać sie nie mogę bo cos mi na pęcherz uciska dziś piąteczek w końcu ❤ jutro się wyspie
powodzenia na wizytach ❤ miłego dnia Wam życzę ❤
powodzenia na wizytach ❤ miłego dnia Wam życzę ❤
Marcelina007
Fanka BB :)
Super A co z tym drugim pęcherzykiem? Wchłoną się ?Ja właśnie jestem po badaniu lekarz stwierdził, ze badanie genetyczne zrobimy jednak za tydzień, bo dopiero rozpoczęłam 11 tydzień (dzisiaj dokładnie 11t).
Zobaczyłam bąbla, bardzo ruchliwy i tak się ustawił, ze ciężko było zobaczyć cała główkę - zakrył się rączka wiec super, muszę przyjść za tydzień na testy i kolejne usg zmierzył wstępnie kark, mimo trudności przy tej pozycji i stwierdził, ze wszytsko wyglada ok, ale zobaczymy za tydzień
Nastawiam się pozytywnie
helloitsmeanna
Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia wszystkim i te co maja wizyty powodzenia
Mango94
Niestety ciagle jest, ale co najważniejsze od ostatniego razu się nie powiększył. Póki co muszę brać dupka. Najlepiej jakby nie chciał nagle opuścić mojego ciała, niech tam siedzi, bo to różnie mogłoby się skończyć - tylko krwawieniem, albo i nieSuper A co z tym drugim pęcherzykiem? Wchłoną się ?
Mango94
Powiem Wam, ze się przed chwila lekko wystarszylam. Byłam w centrum handlowym i nagle jakby poczułam w macicy spięcie, ale nie był to skurcz... może znowu się rozrasta? Aż musiałam usiąść na kilka minut i bardzo ostrożnie i w tempie żółwia człapac dalej :/ a chciałam właśnie teraz porządnie wziąć się za aktywność fizyczna... chyba to znak, ze jeszcze chwile muszę poczekać
Elodia
Wiyam z rana. Choleranie niewyspana, bo pies się nam w wyrze wiercił i co chwilę mnie budził. Zaraz siku do kubeczka i do labo, i koniec mojej głodówki w końcu [emoji23] ale my się czasami musimy poświęcić dla dobra sprawy [emoji1787][emoji1787]
Elodia
No to super że wizyta udana. Maluszek rośnie jak na drożdżach :-)Ja właśnie jestem po badaniu lekarz stwierdził, ze badanie genetyczne zrobimy jednak za tydzień, bo dopiero rozpoczęłam 11 tydzień (dzisiaj dokładnie 11t).
Zobaczyłam bąbla, bardzo ruchliwy i tak się ustawił, ze ciężko było zobaczyć cała główkę - zakrył się rączka [emoji23] wiec super, muszę przyjść za tydzień na testy i kolejne usg zmierzył wstępnie kark, mimo trudności przy tej pozycji i stwierdził, ze wszytsko wyglada ok, ale zobaczymy za tydzień
Nastawiam się pozytywnie [emoji3590]
reklama
Elodia
Dla dobra sprawy warto poczekać. Teraz najwazniejszy jest maluszek, a na aktywność fizyczną jeszcze bedziesz miała czas :-)Powiem Wam, ze się przed chwila lekko wystarszylam. Byłam w centrum handlowym i nagle jakby poczułam w macicy spięcie, ale nie był to skurcz... może znowu się rozrasta? Aż musiałam usiąść na kilka minut i bardzo ostrożnie i w tempie żółwia człapac dalej :/ a chciałam właśnie teraz porządnie wziąć się za aktywność fizyczna... chyba to znak, ze jeszcze chwile muszę poczekać