reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

Strasznie mi się te kosze podobaja tylko nie wiem czy to jest praktyczne

My mieliśmy kołyskę, to rozmiarowo podobne do kosza. Młody w tym spał gdzieś do pół roku, dopiero potem w łóżeczku. Ja byłam bardzo zadowolona. Niestety mąż sprzedał, bo trochę nam miejsce zajmowało, wiec musimy upolować nową.

reklama
Wciagnelam na szybko kiwi [emoji1787] banan wydal mi się zdecydowanie zbyt podwyższający cukier na czczo [emoji23]
Ja przed swoją morfologią myślałam, że jak się najem o 18:00 to do rana dam radę (badanie miałam na 8:00). I to był największy błąd. W nocy wstawałam na siku i myślałam, że zemre z głodu 🥺 potem dopiero gdzieś wyczytałam, że na 8h przed badaniem mogłam spokojnie coś zjeść :)

Edit: teraz doczytałam w necie, że odstęp powinien wynosić 12 godzin :)

PS. Właśnie zjadłam talerz frytek 🙈

reklama
a ja głupia mam traumę przed zwykłym pobieraniem krwi, coś czuję że po wrześniu pożegnam lęk przed igłami to będzie dobra terapia na takie stresy 😂 igły w kręgosłup nawet nie chcę sobie w dniu dzisiejszym wyobrażać 😂
Pożegnasz ja kiedyś tez mdlałam 😂 ostatnio pielęgniarka brała 5 probówek- przy ostatniej nie chciała już lecieć krew 😉 potem miałam krzywa cukrowa 3 razy kłucie w jedna żyłę to coś czuje że teraz to już mnie nic nie ruszy 😅

Do góry