ja kompletnie nie wiem jak to działa...U mnie czas oczekiwania na analize usg z pappa wynosi do 2tyg. Bo wynik z krwi trafia do lekarza od razu.. I dobrze bo ja bym z tego i tak nic nie zrozumiała
reklama
ja kompletnie nie wiem jak to działa...
Oni te wyniki wpisują do programu, razem z pomiarami z usg i program wylicza prawdopodobieństwo trzech trisomii T21 (czyli zespół Downa), T13 i T18 chyba.
Taka ciekawostka, ze bez żadnych wyników badań ryzyko T21 dla mojego wieku wynosi 1:167, wiec w sumie jest spore. Mam nadzieje, ze te wyniki go zmniejsza.
ByleDoWrześnia
Fanka BB :)
Kurcze, szkoda, że u siebie się nie zapytalam. Miałam nadzieję, że jak pobrali mi już krew i jak pójdę na usg w następnym tygodniu, to wynik będzie szybciej, ale to chyba mało prawdopodobneU mnie czas oczekiwania na analize usg z pappa wynosi do 2tyg. Bo wynik z krwi trafia do lekarza od razu.. I dobrze bo ja bym z tego i tak nic nie zrozumiała
Ja miałam przy pierwszej ciąży, 2.5 roku temu już świetna pamiątka, teraz również będę chciała mieć.Weszła moda na „sesje zdjęciowe ciążowe” któraś myślała na tym ?
Też się tego obawiałam, nawet zaproponowano mi, żebym ubrała jasno niebieska sukienkę, obcisłą strasznie, mówię nie no, tragedia będzie a zdjęcia najpiękniejsze właśnie w tej sukienceJa zobaczę jak będę wyglądać jak nie korzystnie i źle się będę czuła ze sobą to nie zdecyduje się
Sesji noworodkowej się niestety nie udało, bo Mała trafiła do szpitala
Izz96
Bedziesz juz testować czy jeszcze czekasz?Przyszedł
Kurcze, szkoda, że u siebie się nie zapytalam. Miałam nadzieję, że jak pobrali mi już krew i jak pójdę na usg w następnym tygodniu, to wynik będzie szybciej, ale to chyba mało prawdopodobne
Jak Ci kazali przyjść wcześniej na krew to pewnie wynik będziesz miała od razu na usg.
ByleDoWrześnia
O to fajnie, dzięki za informacjęJak Ci kazali przyjść wcześniej na krew to pewnie wynik będziesz miała od razu na usg.
PaulinaMalina91
będę testować wieczorem jak mąż z pracy wróciBedziesz juz testować czy jeszcze czekasz?
reklama
PaulinaMalina91