ja mam krew pobieraną przed badaniem usg, ciekawe ile poczekam na wynik :/Krew do pappy pobrana. Na szczęście wynik będzie wysłany bezpośrednio do lekarza, który będzie robił mi usg, więc nie będę na własną rękę analizować wyniku Teraz czekam do 26.02 na drugą część badanka
reklama
miałam podobną sytuację, 3 tygodnie temu wychodził mi tydzień opóźnienia porównując rozmiar dziecka a termin OM, przez 3 tygodnie maluch nadrobił i niemal się zrównałoMnie martwi, że nagle jestem o tydzień w przód niż byłam tak to w kółko "młodsza ciąża" a teraz nagle 10+3 wg miesiączki a wg usg 10 bo bąbololo ma 3.03cm! Znakiem tego prenatalne będę mieć w 13+1 a nie 12+1, nieźle mnie ten malec oszukuje! i objawów zero, serio współczuję Wam dziewczyny, które macie mdłości bo mnie dwa razy przy myciu zębów cofnęło i jakby tak miało być codziennie... jesteście siłaczki!
jak sobie tłumaczę, że to jest takie maleństwo że wystarczy, że głowę odwróci inaczej i już kilka mm w inną stronę a to jest mega różnica na tym etapie
podobno termin wiarygodny z usg wychodzi dopiero przy prenatalnych i to ten pomiar się bierze do wyznaczania datyHej, udało mi się nadrobić we wtorek miałam wizytę, do tej pory termin miałam na 8,9 września a teraz wyszło na 17 za to na jednym zdjęciu dziecko 41 mm. Wyczytałam że to odpowiada 10 tygodniowi więc powinien ten 1 termin się zgadzać. Skołowana już jestem, martwię się że coś jest nie tak bo nie możliwe żebym zaszła w tą ciążę tydzuen pozbuej bo męża nie było pocieszam się że mój lekarz ma beznadziejny sprzęt i to może dlatego,ale jest naprawdę cudownym lekarzem. Czekam do prenatalnych do 25 jak na ścięcie, co o tym myślę to mi słabo gdzie te czasy jak nie mogłam doczekać się czasu ciąży?
Andzia23
Fanka BB :)
Trzymam kciukiPo prostu pięknie i szybko rośnie a termin porodu to będzie dopiero niespodzianka !
@Mama0303 Hej. Jak się dziś czujesz? Uspokoiło się wszystko? Jedziesz do przychodni? Trzymam za was mocno kciuki
@Paulina97 zmienione zdjęcie profilowe ?
@Rozetka32 Kochana, co u Ciebie?
Dziewczyny! Miałam okropny dzień w pracy. Kończę dokumentację do przedsięwzięcia, które rozpoczęłam 3 lata temu... Dziś wszystkie papiery mój szef wiezie do instancji wyżej i od tego bardzo wiele zależy. Proszę trzymajcie kciuki! Bedę w pracy jeszcze dziś i jutro, a potem przez tydzień będę spać i nie wyjdę z łóżka, no chyba że wiosna do okna zapuka aaa jeśli chodzi o fb, to jednak wolę być tutaj, tak jak podczas każdej mojej ciąży
Tak przy okazji jesteście niemożliwe jak ja się wczoraj wieczorem przez Was uśmiałam !!! Uwielbiam Was
Andzia23
Ja tak samo, po prenatalnych zamówięA ja się cały czas boje zamówić :/ chyba poczekam do prenatalnych
ByleDoWrześnia
W necie jest napisane, że nawet do 10 dni można czekaćja mam krew pobieraną przed badaniem usg, ciekawe ile poczekam na wynik :/
Asju
Ja prenatalne mam 12+0, czyli prawie tak jak Ty U mnie też krew pobierają w dniu badania usg i prlny wynik z opisem dostaje się po max10 dniach od badaniaja mam krew pobieraną przed badaniem usg, ciekawe ile poczekam na wynik :/
PaulinaMalina91
Madlenn
U mnie czas oczekiwania na analize usg z pappa wynosi do 2tyg. Bo wynik z krwi trafia do lekarza od razu.. I dobrze bo ja bym z tego i tak nic nie zrozumiałaW necie jest napisane, że nawet do 10 dni można czekać
No to na pappe poczekam, ale usg też jest wazne a to będzie od razuW necie jest napisane, że nawet do 10 dni można czekać
to w takim razie na pewno przyspiesze wizyte u gina, a potem ok 12 dni po prenatalnych z wynikiem...
reklama
W necie jest napisane, że nawet do 10 dni można czekać [emoji33]
Ja się wczoraj pytałam przy pobieraniu to mówiła ze do piątku będą. Pappa to jest chyba 1 dzień, a ta wolna beta 2 dni. Tylko potem chyba zależy ile lekarzowi zajmie wklepanie do programu, jeśli badanie jest po usg.