PaulinaMalina91
Fanka BB :)
kuzwa jaka ja tępa hahaha mam A rh+To zonacza, że musisz pobrać badanie w pdfie i tam bedzie grupa krwii
Ufff konfliktu nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kuzwa jaka ja tępa hahaha mam A rh+To zonacza, że musisz pobrać badanie w pdfie i tam bedzie grupa krwii
Ja jestem 10+4 i miałam 3 razy robione. Ok 4 tyg był tylko pęcherzyk, potem 5+6 i 9+1u mnie wlosy od psa to mam nawet już w lodowce ;D nie przejmuje się tym zbytnio ha ha
dziewczyny, a ile razy miałyscie juz usg robione, i w ktorym tyg jestescie?
Spokojnie, też miałam takie wtf co to mi za grupa wyszła U mnie też na szczęscie nie będzie konfliktukuzwa jaka ja tępa hahaha mam A rh+
Ufff konfliktu nie będzie
jak są grudkowe to może być to jakieś zakażenie bakteryjne lub grzybicze,a piecze Cię czy coś?dziewczyny, a tak z innej beczki - miewacie takie żółte rzadkie, lub białe grudkowate upławy?
Testowałas już ? [emoji846]Przyszedł [emoji3590]
Super pomysł, to ja też zgapieZgap, będzie łatwiej. Pisałyście po kolka razy ale ja totalnie nie pamiętam która na jakim etapie
Nie, nic. I nie mają nieprzyjemnego zapachu. Może poproszę o cytologię? Troche sie wystraszylam tymmi drożdzakami, musze sie koniecznie wczesniej umowic do ginekologa... Cytologie mialam w listopadzie, i była ok.jak są grudkowe to może być to jakieś zakażenie bakteryjne lub grzybicze,a piecze Cię czy coś?
czekam na wieczór mąż będzie robić za ginekologaTestowałas już ? [emoji846]
może lepiej idź do gina i on będzie wiedzieć co to jestNie, nic. I nie mają nieprzyjemnego zapachu. Może poproszę o cytologię? Troche sie wystraszylam tymmi drożdzakami, musze sie koniecznie wczesniej umowic do ginekologa... Cytologie mialam w listopadzie, i była ok.
Ja t.p. jeszcze nie mam wpisanego w kartę ciąży.podobno termin wiarygodny z usg wychodzi dopiero przy prenatalnych i to ten pomiar się bierze do wyznaczania daty