Fasolka2021
Fanka BB :)
U mnie to samoI jaaaa, już jakieś plus 4 pewnie u mnie, odszedł sport, doszły słodycze :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samoI jaaaa, już jakieś plus 4 pewnie u mnie, odszedł sport, doszły słodycze :/
Cwaniara ja od pół godziny zbieram sie żeby zmyć naczynia a wcześniej mi się chwilę kimnełoMuszę iść wziąć prysznic bo widzę, że M coś stęka, że zmęczony a z psem jeszcze trzeba wyjść. Jak pójdę pod prysznic to nie będzie miał wyjścia, bo jeszcze się przeziębie
Dobrze kombinujesz [emoji23][emoji23][emoji16]Muszę iść wziąć prysznic bo widzę, że M coś stęka, że zmęczony a z psem jeszcze trzeba wyjść. Jak pójdę pod prysznic to nie będzie miał wyjścia, bo jeszcze się przeziębie
Ja też się dołączam, 2 kilo na plusie, pewnie przez te jedzenie na noc przez mdłości, a tylko to mi pomagaJa też nie przejmuj się
No te forum to też pochłaniacz czasu nie ma coWezzz nie chce mi sie, wypisałam sie z tego pochlaniacza czasu, forum mi wystarcza
Trza sobie radzić, pies mój więc muszę to rozgrywać delikatnieCwaniara ja od pół godziny zbieram sie żeby zmyć naczynia a wcześniej mi się chwilę kimneło
boi dzięki tejWiecie co... Jakoś mi lepiej jak Wam doopy rosną
miało być nooo dzięki tej głupi słownikboi dzięki tej
Oj też dlatego jedno mi wystarczy gdy jestem w pracy to mam później 30stron do nadrobienia a przyznam że niekiedy jestem tak zmęczona że nie czytamNo te forum to też pochłaniacz czasu nie ma co