PaulinaMalina91
Fanka BB :)
na tej to nawet tramwaj nie stajeMhm, moje kuzynki też tak mówią dwa tygodnie tam i sama gadam tej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na tej to nawet tramwaj nie stajeMhm, moje kuzynki też tak mówią dwa tygodnie tam i sama gadam tej
Ja się zgodziłam na lewatywę. W pewnym sensie miałam spokój psychiczny właśnie przed tymNo może się zdarzyć ale nie ma się czego wstydzić, to tez czynność fizjologiczna
mnie tez tylko przy gwałtownym wstawaniuMnie tak ciągnie jak za szybko wstane ..
U mnie póki co kilo na plusie, a tak dobrze isę trzymałam tylko zaczęłam żreć słodkie [emoji23][emoji1787]I jaaaa, już jakieś plus 4 pewnie u mnie, odszedł sport, doszły słodycze :/
To nie jestem sama. Mam nadzieję, ze to nic złego, tylko muszę unikać gwałtownego wstawania.mnie tez tylko przy gwałtownym wstawaniu
Brawo Ty, sprytny pomysł [emoji1787] ja tak co sobotę robię, szybko pod prysznic i od rquz mycie włosia, a ten musi z psem wyjść [emoji23] ale co tam, siedząc w domu, cały tydzień to głównie ja z psem wychodzę [emoji1787]Muszę iść wziąć prysznic bo widzę, że M coś stęka, że zmęczony a z psem jeszcze trzeba wyjść. Jak pójdę pod prysznic to nie będzie miał wyjścia, bo jeszcze się przeziębie
Uwqżaj tylko, bo zaraz nas wyprzedzisz [emoji23][emoji1787]Wiecie co... Jakoś mi lepiej jak Wam doopy rosną [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji16]
to więzadła się rozciągają takze spokojnie to normalkaTo nie jestem sama. Mam nadzieję, ze to nic złego, tylko muszę unikać gwałtownego wstawania.