AgnesSweden
Fanka BB :)
Pewnie, możemy obgadywać tych co nie mają fb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooo sikam hahahaCzwartkowy odświeżacz powietrza, piątkowy podkołdernik jadowity, sobotni zew kapusty i niedzielny poobiadowy rozluźniacz atmosfery [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23]
Będąc tutaj, na fb wsrod znajomych nic sie nie wyswietli w podpowiedziach [emoji123]Hmm mnie Google Internet y poprowadziły wpierw tutaj kiedy szukałam jakiekolwiek. Grupy dla wrześniowych mam. Wydaje mi się że zamknięta grupa jest bezpiecznym rozwiazaniem
Jeszcze fasolowa imprezaCzwartkowy odświeżacz powietrza, piątkowy podkołdernik jadowity, sobotni zew kapusty i niedzielny poobiadowy rozluźniacz atmosfery [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23]
Jakoś mnie nieobleciPewnie, możemy obgadywać tych co nie mają fb
Jak to córc3 przeczytałam, a pytala się z czego leję, to aż się ze śmiechu 0oryczała [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]nooo sikam hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
mój mąż się na mnie jak na głupia patrzył jak wybuchnelam śmiechem w alejce ze słodyczami a jak tu się śmiać ze słodyczy?przeciez one mnie kochająJak to córc3 przeczytałam, a pytala się z czego leję, to aż się ze śmiechu 0oryczała [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
No dawaj wątek o bakach już w budowie. Dawaj jakieś fake konto chociaż.Jakoś mnie nieobleci
Ale słodycze wywołują radość przecież [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]mój mąż się na mnie jak na głupia patrzył jak wybuchnelam śmiechem w alejce ze słodyczami [emoji1] a jak tu się śmiać ze słodyczy?przeciez one mnie kochają [emoji23]
Ja też nie przejmuj sięTo tylko ja tyje? ale mi się wydaje ze te dwa kilo to cyce po kilogramie na każdy, bo mam takie donice ze pamela to mało