Cantosowa
Moderator
I jaaaa, już jakieś plus 4 pewnie u mnie, odszedł sport, doszły słodycze :/Ja też nie przejmuj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaaaa, już jakieś plus 4 pewnie u mnie, odszedł sport, doszły słodycze :/Ja też nie przejmuj się
U mnie tez słodyczeI jaaaa, już jakieś plus 4 pewnie u mnie, odszedł sport, doszły słodycze :/
Średnia z 12 ostatnich miesięcy z premiami, nagrodami i innymi dodatkami od których odprowadzone były składki chorobowe. Spokojnie, nie gołe wynagrodzenie zasadnicze [emoji6]
Ja brałam na samym początku nie martw się lekarz wie co robiDostałam od lekrza z nfz receptę na Nystatyna vp? Brała któras? Jest to dopochwowy antybiotyk. I przeraża mnie nazwa antybiotyk no ale przepisał lekarz ..
Wezzz nie chce mi sie, wypisałam sie z tego pochlaniacza czasu, forum mi wystarczaEwka cicho siedzi bo zakłada profil na fb