reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

Jakoś nastawiłam się, że im bliżej drugiego trymestru tym lepsze samopoczucie i mniejsze mdłości a u mnie coraz gorzej 😳 też tak macie czy raczej wam wszystko odpuszcza?

reklama
Normalne skoro miałaś młodłości. Nadrobisz później.
Ciekawe czy się chociaż mniej przytyje jak zaczyna się rosnąć z mniejszej wagi niż przed ciąża🤔.

I tego się najbardziej boję. Już lepiej wynik fałszywie dodatni i potem zdementowanie tego przez amnio, niż w drugą stronę- wynik dobry, a niewykryte wady.
Myślałam, że pappa myli się raczej w te drugą stronę. Nic nie wskazywało na pierwszych prenatalnych na wadę?
mieszkam w de i nie do końca wiem czy to tak funkcjonuje czy ja byłam takim przypadkiem, ale pappa była zrobiona już po pobraniu biopsji. A prenatalne miałam na cito, ze skierowaniem i wskazaniem na nieprawidłowość i podejrzenie wady.

mieszkam w de i nie do końca wiem czy to tak funkcjonuje czy ja byłam takim przypadkiem, ale pappa była zrobiona już po pobraniu biopsji. A prenatalne miałam na cito, ze skierowaniem i wskazaniem na nieprawidłowość i podejrzenie wady.
Jestem tak pół na pół w temacie. A co sie stało potem dzieckiem? :(

reklama
Do góry