reklama
Greta826
Fanka BB :)
mieszkam w de i nie do końca wiem czy to tak funkcjonuje czy ja byłam takim przypadkiem, ale pappa była zrobiona już po pobraniu biopsji. A prenatalne miałam na cito, ze skierowaniem i wskazaniem na nieprawidłowość i podejrzenie wady.Normalne skoro miałaś młodłości. Nadrobisz później.
Ciekawe czy się chociaż mniej przytyje jak zaczyna się rosnąć z mniejszej wagi niż przed ciąża.
I tego się najbardziej boję. Już lepiej wynik fałszywie dodatni i potem zdementowanie tego przez amnio, niż w drugą stronę- wynik dobry, a niewykryte wady.
Myślałam, że pappa myli się raczej w te drugą stronę. Nic nie wskazywało na pierwszych prenatalnych na wadę?
Promyczek91
Jezud oddaj choć 1/10 hahaWy tu o brzuchach a mnie zadziwiają moje cycki, zapomniały chyba, że grawitacja je obowiązuje
m.am
Ooo kochana Ty to dopiero masz czym oddychać [emoji846][emoji23][emoji846]Wy tu o brzuchach a mnie zadziwiają moje cycki, zapomniały chyba, że grawitacja je obowiązuje [emoji23][emoji23][emoji23]
helloitsmeanna
Jezud oddaj choć 1/10 haha
Chętnie!!!! :-)
Ooo kochana Ty to dopiero masz czym oddychać [emoji846][emoji23][emoji846]
Niby radość ale i zmora, biust spory mam od podstawówki a wtedy to było piekło
m.am
Ale zgrabniutki brzuszek [emoji7]i nie tylko z resztą [emoji846][emoji846][emoji846]super masz figureApropo brzuchow...to byl moj w 7 mies! A teraz mam taki w 10 tyg hahahaha
Zobacz załącznik 1239189
Promyczek91
Jestem tak pół na pół w temacie. A co sie stało potem dzieckiem?mieszkam w de i nie do końca wiem czy to tak funkcjonuje czy ja byłam takim przypadkiem, ale pappa była zrobiona już po pobraniu biopsji. A prenatalne miałam na cito, ze skierowaniem i wskazaniem na nieprawidłowość i podejrzenie wady.
Izz96
Chłop na pewno najbardziej sie cieszyChętnie!!!! :-)
Niby radość ale i zmora, biust spory mam od podstawówki a wtedy to było piekło
An-Dzia
To ty. Daj trochę. Wiem, że pewnie ciężko się to nosi, ale i tak zazdroszczę. A mąż to by sie chyba już nie odkleił ode mnie.Wy tu o brzuchach a mnie zadziwiają moje cycki, zapomniały chyba, że grawitacja je obowiązuje
reklama
Marcelina007
Mi jest coraz gorzej a dziś 9+3 , częściej wymiotuję i coraz słabiej się czuje .Jakoś nastawiłam się, że im bliżej drugiego trymestru tym lepsze samopoczucie i mniejsze mdłości a u mnie coraz gorzej też tak macie czy raczej wam wszystko odpuszcza?