reklama
Paulina97
Fanka BB :)
Witam Was w poniedzialek. Oby ten tydzien zleciał szybko. Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji110][emoji4]
Mi tez sie jakies glupoty snily. A juz dawno nie mialam snow [emoji28]. Tradzik u mnie jak przy synku zawital z przytupem chyba tez zjadamy cukier duzo na to wplywa. No ale jak sie powstrzymac [emoji87]
Mi tez sie jakies glupoty snily. A juz dawno nie mialam snow [emoji28]. Tradzik u mnie jak przy synku zawital z przytupem chyba tez zjadamy cukier duzo na to wplywa. No ale jak sie powstrzymac [emoji87]
Ja nie biorę luteiny a duphaston może on tez powoduje jakieś skutki uboczne bo przed ciąża nie miałam problemów jelitowych... może tez spróbuje z jakim probiotykiem na pewno nie zaszkodzi ehh masz racje czekam na 12 tydzień a dziś dopiero 9+5Ja mam wzdęcia przez luteinę, pewnie jako skutek uboczny, na początku ciężko było ale już się przyzwyczaiłam. Mi (przynajmniej na razie tak to wygląda) jakby ten probiotyk pomógł - ale to takie duże, że o rany! 3 tabletki poszły, bo mój organizm nie toleruje dużych tabletek.
Jeszcze się tak po cichutku cieszę, bo mdłości zniknęły... Tzn czasem coś cmi, ale to niebo a ziemia...
Oby przeszło nam, może ten magiczny 12 tydzień coś zmieni
Promyczek91
Hm siedzę na forum przez stronę a nie apke. I mam zapisany skrót na telefonie i tam zawsze wchodze, przez to nie dało się włączyć tych trzech kropek żeby zrobić wersje komputerową. A dzisiaj zrobił mi sie autoobrot a tam suprise wasze suwaczki
Marcelina007
Podchodzę w miarę spokojnie ale jak mnie jakieś obawy najdą to już koniec. Ja dziś 9+2 niby wczesna ciąża ale już wysoka wczesna więc było by mi bardzo przykro. Dziś badania i o dziwo jutro wszystkie wyniki : morfo HIV kiła cukier odczyn cumbsa hbs tsh różyczka i zapłaciłam 290 zł , miło się zaskoczyłam bo liczyłam ok 400Ja jestem w 12 tc i do niedawna zdarzało mi się plamić, ale już wszystko ok tak na dole wszystko jest mega ukrwione i łatwo o pęknięcie jakiegoś drobnego naczynka. Myślę, że swoje też robi w moim wypadku clexane na rozrzedzenie krwi. Na swoim przykładzie: nie dopuszczaj do siebie czarnych myśli. Jesteśmy z tego co pamiętam na podobnym etapie ciąży i teraz już musi być dobrze
m.am
To chyba lepiej faktycznie zostan w domu. Lepiej nie ryzykowaćU mnie dziś dramat, po obudzeniu wstałam żeby wziąć letrox i niemal nie zemdlałam, nie mogę się pozbierać, słabo mi i niedobrze, już klęczałam nad muszlą, chyba się dziś zwolnię bo nie mam w ogóle siły na nic
Też czas mnie lapie taka niemoc i robi mi się słabo
reklama
Marcelina007
Przypomniało mi się powiedzenie „ dupę miodem smarować „Hej dziewczyny, ja dzis ciut lepiej się czuję, tym samym zrobiłam sobie male domowe SPA, siedze właśnie z maską i olejem rzepakowym na włosach, peeling na twarz, brzuszek i pupe z oleju, cukru i miodu polecam bardzo, skóra jak pupcia u niemowlaczka.
Musze jeszcze odwiedzic rosska i znalezc cos do smarowania ciała
Po za tym odmrazam piersi z kurczaka i juz mnie na sam widok nosi no ale reszta musi coś jeść, sama nie wiem co z nich zrobie, ale moze pieczone piersi w warzywach? Pomyślę.
Młoda dzis lekko marudna, więc zapowiada się piekny dzień! puzzle nie, sniadanie nie, bawic sie nie....eh...
Aha śniło mi się, ze urodzilam coreczke Lilke najlepsze, ze jako noworodek juz mówiła
Kocham sny w ciąży.....
Ja ostatnio zwymiotowałam na widok patelni którą wyjęłam z szafki nie toleruje zapachu smażenia ... mięsa zwłaszcza