reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja nie biorę luteiny a duphaston może on tez powoduje jakieś skutki uboczne bo przed ciąża nie miałam problemów jelitowych... może tez spróbuje z jakim probiotykiem na pewno nie zaszkodzi 😁 ehh masz racje czekam na 12 tydzień a dziś dopiero 9+5 🙈
Ja właśnie tez biorę dupka i mam problem z zaparciami. Z tego, co wyczytałam to ciężko jest z uwagi na progesteron, który bardzo spowalnia prace jelit. Dziewczyny ja jak skorzystam z toalety 2/3 w tygodniu to jest sukces... jestem załamana, bo co prawda mnie to nie boli, ale na pewno nie jest to zdrowe :/

reklama
Ja właśnie tez biorę dupka i mam problem z zaparciami. Z tego, co wyczytałam to ciężko jest z uwagi na progesteron, który bardzo spowalnia prace jelit. Dziewczyny ja jak skorzystam z toalety 2/3 w tygodniu to jest sukces... jestem załamana, bo co prawda mnie to nie boli, ale na pewno nie jest to zdrowe :/
Tez biore dupka i mam to samo, do tego gazy i wzdęcia, to czasem gorsze niz poranne mdłości 😔

Ja wręcz odwrotnie chodzę codziennie ale ze tak powiem nie są to prawidłowe wypróżnienia, raczej takie luźne i właśnie przed czuje ból na dole brzucha 😔

Ja też biorę dupka ale tylko otworzę oczy a mi już „kloc majtry lirze „ jak to się mówi 😜
Ale dopiero od tygodnia to jeszcze za krótko na skutki uboczne.

Ja też mam problem, z tym że dla mnie 1 raz dziennie to już jest zatwardzenie i czuję się okropnie wtedy... bo zwykle to tak 3 razy dziennie to dla mnie norma 😁 Już mi się problemy z hemoroidami zrobiły od tych zatwardzeń... Wczoraj miałam ostatniego dupka,od tygodnia miałam już zmniejszoną dawkę i lekarz kazał już odstawiać

Ja też biorę dupka ale tylko otworzę oczy a mi już „kloc majtry lirze „ jak to się mówi 😜
Ale dopiero od tygodnia to jeszcze za krótko na skutki uboczne.
ja na początku też oprócz wzdęć nie miałam zaparć, ale teraz już mi leci 10 tydzień i kurde od jakiegoś miesiąca jest dramat :/

Ja też mam problem, z tym że dla mnie 1 raz dziennie to już jest zatwardzenie i czuję się okropnie wtedy... bo zwykle to tak 3 razy dziennie to dla mnie norma 😁 Już mi się problemy z hemoroidami zrobiły od tych zatwardzeń... Wczoraj miałam ostatniego dupka,od tygodnia miałam już zmniejszoną dawkę i lekarz kazał już odstawiać
ja mam dopiero wizytę w piątek, ale mniemam, że dupka będę musiała jeszcze brać przez drugi pusty pęcherzyk :( dla mnie to nie jest normalne, bo przed ciążą nie miałam ani zaparć, ani wzdęć :(

reklama
Na takie sniadanie naszła mnie ochota 😆

20210215_105054.jpg

Do góry