reklama
Ja biorę dawkę 50, ale nigdy nie miałam problemu z tsh, dopiero w czasie ciąży. Lekarka mówiła że na kontroli 2.03 pewnie będzie musiała mi zwiększyć dawkę. Zobaczymy. Mam nadzieję że choć trochę spadło tsh, że nie rośnieJa miałam od początku ciąży dawkę zwiększoną z 75 na 88. Ostatnie TSH 1.8.
Nadzieja 1
Fanka BB :)
Nie wiem czy dobrze wstawiam takie zdjęcie udało się dzis zrobic Maluszkowi ❤
jjm86
Link do: Relaksyna – dlaczego jest tak ważna w ciąży? - Poradnik Apteki GeminiWeź to rozwiń, zaciekawilas mnie
asia.joanna
Czy tylko ja właśnie poryczałam się na Shreku kiedy się rozpłynął ? Masakra
m.am
Ojej [emoji7] jaki mały człowieczek [emoji846]świetne jest to zdjęcie
pasazerka12
Ooo Shrek leci to obejrzę sobieCzy tylko ja właśnie poryczałam się na Shreku kiedy się rozpłynął ? Masakra
asia.joanna
Właśnie się skończyłOoo Shrek leci to obejrzę sobie
jjm86
O ja Cię ❤ ale ekstra ❤❤❤!Zobacz załącznik 1237749
Nie wiem czy dobrze wstawiam takie zdjęcie udało się dzis zrobic Maluszkowi ❤
reklama
E
Ewka34
Gość
Hyhy moja druga też wywijała w brzuchu ,także wiedziałam że diabełek będzie nawet udało mi się to nagrać, bo za każdym razem jak probowalam to się uspokajala też mam relacje z pierwsza takie luźne ,że tak napisze ,czyli gadamy o wszystkim ona mi może się zwierzyć ja z nią moge pogadać ,ciekawe jak będzie z drugaMoja córka to w brzuchu tak wywijała, że pod koniec to leżąc patryzlam na wybrzuszenia podczas akrobacji, klade reke w rym danym miejscu i sobie mysle, jaka fajna mała stópka albo rączka [emoji3059][emoji3059]
Raz jak mi skopała żebra, to aż zwinelam sie z bólu [emoji1787] a jakiś czas temu jej o tym pryzpomniałam, to powiedziala... "Chcesz to mogę teraz mocniej" po czym diabelsko się zaczela śmiać [emoji1787] ma specyficzne poczucie humoru po mnie. Ale fjanie, że dzieli nas w sumie niecałe 20 lat, bo nie dość że mam z nią fajną relację matka-córka, to jeszcze fajna z niej prztjaciółka jest.