reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Po 2-3 tygodniach ale najlepiej dopytaj lekarza
Też biorę euthyrox tyle, że na tarczycę chorowałam przed ciążą. TSH w ciąży mi skoczyło z 0.5 do 4.7 . Obecnie przyjmuje dawkę 125
A przed ciążą jaką przyjmowalas? Ja bez tarczycy jestem i 88 dawke mam a teraz mi wzroslo w ciazy do 3.80 i musze powiedziec ginowi ze juz za wysoko.. Choc u mnie 100 konczyla się arytmią ale będę musiała chociaż brac ją ze 3 razy w tygodniu

Zeżarłam przed chwila filet sledziowy w sosie koperkowym 🤣🤣 w pracy puszkę sledzi w sosie pomidorowym.. I wczorajszy obiad plus chleb z paprykarzem 🤔 no i koleżanka dała mi wafelka i 2 figurki karmelowe gwiazdorki 🙃 i 2 jabłka i 2 kiwi ale to zaraz na starcie pracy ,podjadalam pod kasa ,a po wstaniu z lozka zjadlam banana 😂😂😂😂 czyli patrząc na to teraz to nie zjadłam za dużo 🤔
Oo rany.. Co ciąża to inne smaki mi gin powiedział ze smaki mogą być w dużej mierze zalezne od tego jakiego skladnika odżywczego i jakich witamin brakuje w organizmie.. To mi chyba witaminy jalapeno brakuje bo bym je jadla i jadla 🤣 choć w sumie wypijam codziennie prawie litr swiezego soku pomarańczowego 😃

Ja kocham na potęgę,jaki katar mnie dopadł albo jaki grzyb od tych maseczek ważne żeby nie wstrzymywać tylko kichnąć jak natura namawia ją się odwracam i kocham na glos

U mnie czysto,cieszę się że na razie byl to jednorazowy incydent,
U nas zimno, jak strasznie, ja już chce wiosnę,patrzę na termometr i -19st ja się nie mogę zagrzać normalnie
Mam nadzieję że ten mróz nam na zdrowie wyjdzie przynajmniej 🙄

Dziewczyny, jak kichać, żeby podbrzusze tak nie rwało? Mam uczucie, ze kichnę i wszystko pęknie 🤭😀
Na samym początku ciąży miałam schizy że jak kichnę to mi dziecko wyleci 😂 też bym się chętnie dowiedziała. Ktoś tu pisał o jakimś filmie z instrukcją kichania w ciąży żeby mięśni nie rozciągać. Ale nie wiem gdzie to było.

reklama
Do góry