Coś mi się wydaje że jak przyjdzie do porodu to nie będzie miał kto as zawieźć bo chłopcy dostaną boli porodowychMoj też mi powiedzial że wyglądam jakbym była na ostatnich nogach już
reklama
E
Ewka34
Gość
Mój to raczej ogarnięty i spokojny jest raczej wrednie mi powiedziałCoś mi się wydaje że jak przyjdzie do porodu to nie będzie miał kto as zawieźć bo chłopcy dostaną boli porodowych
Może i nie, ale wiem, że wrzucają po kilka sztuk tylko. A jak co fajniejsze, to mimo, że idziesz bardzo z rana, to już może nie być. Poczekajcie na dziecięce ciuszki to dopiero jest szał. Fakt, że ja lubiłam kupować ciuszki w lidlu dla MałejCholipka ciekawe jal i mnie będzie przecież a tyle kobiet chyba nie jest w ciąży co?
E
Ewka34
Gość
Masakra.. Chyba nigdy tego nie pojmęMoże i nie, ale wiem, że wrzucają po kilka sztuk tylko. A jak co fajniejsze, to mimo, że idziesz bardzo z rana, to już może nie być. Poczekajcie na dziecięce ciuszki to dopiero jest szał. Fakt, że ja lubiłam kupować ciuszki w lidlu dla Małej
AgnesSweden
Fanka BB :)
Muszę pamiętać I jutro zrobić zdjecie co na mnie czeka jak się budzę. Już nie wiem jak to w siebie wlewać. I weź sie nie porzygaj bo jeszcze się obrazi
ByleDoWrześnia
Miałam nie interpretować morfologii krwii razem z internetem i poczekać na wizyte u gina, ale nie wytrzymałam i już żałuje. Wychodzi na to, że mam niedokrwistość, niedobór witaminy b12 i/lub kwasu foliowego. Wizyta dopiero za tydzień
AgnesSweden
Ja od zawsze biorę oddzielne b12 wit D.a teraz jeszcze foliowy . Foliowy I b12 biorę metylowe. Plus jakieś ciazowe z polski.Miałam nie interpretować morfologii krwii razem z internetem i poczekać na wizyte u gina, ale nie wytrzymałam i już żałuje. Wychodzi na to, że mam niedokrwistość, niedobór witaminy b12 i/lub kwasu foliowego. Wizyta dopiero za tydzień
pasazerka12
A ja schudłam 2,5kg hahaMi raczej stoi w miejscu, a myslalam ze z dwa kilo na plusie bedzie [emoji1787] ale wiekszy brzuch to u mnie samo wzdęcie jest.
Marcelina007
Ja mam zły dzień dziś, nie dość że na polu ponuro to jeszcze ryczeć mi się chce nie wiem o co. Słaba jestem, chciałam się rozruszać poszłam do ogrodu drzewka poprzycinać ale nie dam rady. I jeszcze ciągle ten kwas i gorycz w gębie czuje ehhhh....
reklama
G
gość 202851
Gość
A chodzisz prywatnie czy na NFZ? Mój ginekolog podał mi do siebie numer telefonu, jak mi źle wyszły wyniki to wysłałam mu SMS, a on mi podał żeby zrobić jeszcze dodatkowe badanie i dać znać. Po tym dodatkowym wysłałam drugi raz i odpisał że są OK. Może też masz taką możliwość?Miałam nie interpretować morfologii krwii razem z internetem i poczekać na wizyte u gina, ale nie wytrzymałam i już żałuje. Wychodzi na to, że mam niedokrwistość, niedobór witaminy b12 i/lub kwasu foliowego. Wizyta dopiero za tydzień