reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Te pojedyncze to chyba mniej niż 30 zł, u mnie w Lidlu były przecenione. Te w dwupaku coś koło 40 zł. Mam te pojedyncze i serio są warte ceny. Nie prześwitują, wyglądają bardziej jak dresy niż rajtuzy :) No i standardowo noszę większe S, wzięłam legginsy S i są akurat :) mam ciemnoszare.
miałam legginsy ciążowe z Lidla i z h&m i według mnie te lidlowe są dużo lepsze ;) ale rajstopy z Lidla to dla mnie był dramat, wzięłam rozmiar m bo taki nosze na codzień i strasznie się mi zzsuwały w 8 miesiącu, żałowałam, że nie wzięłam S ale ja to miałam nieduży brzuch 🙂

Witajcie nowe dziewczyny 😊
Ciągle myślę na kiedy będę miała termin, w aplikacji wstukalam po wizycie u gina ile wg USG maluszek ma dni i wg tego vwychodzi 18 września,wg o.m. to zależy jaką długość cyklu 😒 się ma już widzę jak połowę sierpnia siedzę jak na szpilkach,nie pewna czy jestem w terminie,po a może przed🙄
A nie wiem czy pisałam że mam już dwie córki z września
Zrobimy piętrowy tort😁😁😁

reklama
Spoko, ja już trzeci dzień bez objawów, które zniknęły, bo były. Dzisiaj 9+4. Może serio nasze organizmy już oswoiły się z ciążą i stąd ją mniej odczuwamy. Na szczęście mam wizytę we wtorek i to mnie pociesza :)
Ja w czwartek mam, jak będzie ok to chyba trochę odetchnę bo w poprzedniej ciąży na drugim usg okazało się ze serduszko przestało bić. Także teraz będzie stresująca dla mnie wizyta

Do góry