Marcelina007
Fanka BB :)
Ja mam jej pełno , i jeszcze na jesień rozmnażałamPiwonia jest piękna ❤ nie mam jej co prawda, może w tym roku kupię jakieś kłącze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jej pełno , i jeszcze na jesień rozmnażałamPiwonia jest piękna ❤ nie mam jej co prawda, może w tym roku kupię jakieś kłącze
Boszzzz to może od Ciebie kupię kilka kłączy ❤ zawsze to sprawdzone źródłoJa mam jej pełno , i jeszcze na jesień rozmnażałam
Może na szybkiego zrób teleporade u lekarza rodzinnego - przepisze ci coś na receptęChodzę prywatnie, ale jak dotąd nie pytałam czy byłaby taka opcja. Na następnej wizycie zapytam co robić w takich przypadkach.
Chyba też zacznę suplementacje. Nie powinno zaszkodzić, a może pomoże.
Chętnie ci na jesień podeślę kilka korzeni. Ale one kwitną dopiero rok po posadzeniuBoszzzz to może od Ciebie kupię kilka kłączy ❤ zawsze to sprawdzone źródło
Kup będziemy razem sądzićPiwonia jest piękna ❤ nie mam jej co prawda, może w tym roku kupię jakieś kłącze
Ewka34Boszzzz to może od Ciebie kupię kilka kłączy ❤ zawsze to sprawdzone źródło
No patrz to będziesz mną kierować na wiosnę się ja wsadza czy na jesieni?Ja mam jej pełno , i jeszcze na jesień rozmnażałam
Ja to się zawsze zabieram za późno za tkaie rzeczy hahahau mnie w lidlu już wszystko wymiecione same rajstopy zostały [emoji23]
Wiem bo teściowa miała w ogrodzie super jeśli nie zapomnimy jak idziemy zawsze koło jednej takiej jakby opuszczonej działki mówię do męża że im je wykopieChętnie ci na jesień podeślę kilka korzeni. Ale one kwitną dopiero rok po posadzeniu
O, o tym nie pomyślałam. DziękiMoże na szybkiego zrób teleporade u lekarza rodzinnego - przepisze ci coś na receptę