reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Cholipka ciekawe jal i mnie będzie 🤔 przecież a tyle kobiet chyba nie jest w ciąży co? 🤔
Może i nie, ale wiem, że wrzucają po kilka sztuk tylko. A jak co fajniejsze, to mimo, że idziesz bardzo z rana, to już może nie być. Poczekajcie na dziecięce ciuszki :D to dopiero jest szał. Fakt, że ja lubiłam kupować ciuszki w lidlu dla Małej 😊😊

Może i nie, ale wiem, że wrzucają po kilka sztuk tylko. A jak co fajniejsze, to mimo, że idziesz bardzo z rana, to już może nie być. Poczekajcie na dziecięce ciuszki :D to dopiero jest szał. Fakt, że ja lubiłam kupować ciuszki w lidlu dla Małej 😊😊
Masakra.. Chyba nigdy tego nie pojmę 😂

Muszę pamiętać I jutro zrobić zdjecie co na mnie czeka jak się budzę. Już nie wiem jak to w siebie wlewać. I weź sie nie porzygaj bo jeszcze się obrazi 🤣🤣

Miałam nie interpretować morfologii krwii razem z internetem i poczekać na wizyte u gina, ale nie wytrzymałam i już żałuje. Wychodzi na to, że mam niedokrwistość, niedobór witaminy b12 i/lub kwasu foliowego. Wizyta dopiero za tydzień 😕

Miałam nie interpretować morfologii krwii razem z internetem i poczekać na wizyte u gina, ale nie wytrzymałam i już żałuje. Wychodzi na to, że mam niedokrwistość, niedobór witaminy b12 i/lub kwasu foliowego. Wizyta dopiero za tydzień 😕
Ja od zawsze biorę oddzielne b12 wit D.a teraz jeszcze foliowy . Foliowy I b12 biorę metylowe. Plus jakieś ciazowe z polski.

Ja mam zły dzień dziś, nie dość że na polu ponuro to jeszcze ryczeć mi się chce nie wiem o co. Słaba jestem, chciałam się rozruszać poszłam do ogrodu drzewka poprzycinać ale nie dam rady. I jeszcze ciągle ten kwas i gorycz w gębie czuje ehhhh....

reklama
A chodzisz prywatnie czy na NFZ? Mój ginekolog podał mi do siebie numer telefonu, jak mi źle wyszły wyniki to wysłałam mu SMS, a on mi podał żeby zrobić jeszcze dodatkowe badanie i dać znać. Po tym dodatkowym wysłałam drugi raz i odpisał że są OK. Może też masz taką możliwość?

Do góry