PaulinaMalina91
Fanka BB :)
ehhh przykro mi,ale może nie wszystko jeszcze stracone i musi się rozkręcićNie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehhh przykro mi,ale może nie wszystko jeszcze stracone i musi się rozkręcićNie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki
ale ja się denerwowałam tylko,ze ja zawsze mam niskie ciśnienieTo gratuluje stalowych nerwówja się przed tym pomiarem cisnienia dowiedziałam, że mam krwiaka, więc myslę, że to glównie przez to.
Ojej a ile bije ?[emoji32]Nie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki
A który to tydzień i wolno tzn ile uderzeń? Ja w 5t5d miałam usg i serduszko też wolno biło(100/min) ale 2 tyg później już było pięknie 179/min. Może nie warto się martwić tylko poczekać i za kilka dni sprawdzisz?Nie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki
Nie przekreślaj jeszcze tej ciąży, serduszko może się jeszcze rozkręcićNie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki
I jak tam?Hejka. Ja na 9:30. Pół nocy nie spałam[emoji87][emoji2356][emoji2356]
Ja miałam pierwszy tydzień jak sie dowiedziałam o ciąży niekiedy po ponad 130. Tętno 116. Tak na mnie zadziałala ta wiadomość, staralismy ale tak szybko sie to stało że sie trochę przeraziłam czy dam rade itd. Po prostu emocje siedziały we mnie. Spac nie mogłam. Dzisiaj mam 108/58 a tetno 83To gratuluje stalowych nerwówja się przed tym pomiarem cisnienia dowiedziałam, że mam krwiaka, więc myslę, że to glównie przez to.
Ja co prawda mięsa już nie jem ale moja szwagierka sama robi szynki nie kupuje tych sklepowych bo to sol i chemia przeważnie.. W sklepach masz szynkowary , przyprawy ,siatki wszystko co jest potrzebne do tegoDziewczyny, jakie szynki/wędliny jecie? Czy np. szynki parzone? Jestem w drugiej ciąży a co do wędliny wciąż mam dziurę w głowie i czasami wole nie zjeść, niż zjeść i potem się zastanawiać czy można było. Jestem z tych, które się nie nakręcają i jedzą z głową a to mi spędza sen z powiek, może dlatego że mam ogromną ochotę na kanapeczkę z jakąś wędliną [emoji28]