Słoneczko świeci
Fanka BB :)
"Ciąża. Jedyny przyrost wagi, który cieszy kobiety" z cyklu znalezione w Internetach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsza mam nadzieję, że jednak jakiś ratunek się znajdzie jutro mam wizytę u gina to zapytam to które leki na alergie można ewentualnie zażywaćA to Twoja pierwsza ciąża? Bo jak nie to zdołowałaś mnie, że nie ma ratunku dla nas
To ja mam dużo mniejsze tak 107-98/70-65 ostatnio miałam 120/70Ja mialam wczoraj 133/85 najwyzsze jakie w zyciu mialam...zwykle 120/75..
Bardzo mocno trzymam kciuki żeby jednak wszystko szczęśliwie się skończyło!Nie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki
Mam dokladnie takie same odczucia. W dzień będąc pracy czuję się zupełnie normalnie. Dopiero pod wieczór zaczynają się lekkie boleści i kłucia w podbrzuszu mam nadzieję że wszystko jest w porzadkuPowodzenia mnie wgl nie męczą mdłości ani wymioty.. Staram się myśleć pozytywnie, że wszystko się prawidłowo rozwija, w pracy tez praktycznie nie czuje się w ciąży, ale później wieczorami odczuwam ciągnięcia w brzuchu więc coś tam się rozciąga jednak
Ale sa jakies widełki przeciez, nie martw sie, co lekarz mowil?Nie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki
Wydaje mi się że ok, mi lekarz sam wyznaczył termin prenatalnych na 27.02 i u mnie będzie 12tydzienUmowilam sie na prenatalne, mam 5 marca, bedzie 12+1, chyba ok termin, choc wolałabym tydzien pozniej..
To właśnie ja mam na 13+1 z kolei zastanawiam się czy to nie za późnoUmowilam sie na prenatalne, mam 5 marca, bedzie 12+1, chyba ok termin, choc wolałabym tydzien pozniej..