reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, odebrałam wynik z posiewu. Wysłałam go od razu do lekarza, napisał, że nieprawidłowy. Że jutro mam się umówić. Udało mi się dostać na 11:20. Jestem tak zestresowana. Brzuch mnie strasznie dzisiaj boli, a wyszłam spod prysznica teraz ledwo co, bo tak boli i zrobił się napięty, twardy. Jakbym była w 5. mcu ciąży :((

Dziewczyny, odebrałam wynik z posiewu. Wysłałam go od razu do lekarza, napisał, że nieprawidłowy. Że jutro mam się umówić. Udało mi się dostać na 11:20. Jestem tak zestresowana. Brzuch mnie strasznie dzisiaj boli, a wyszłam spod prysznica teraz ledwo co, bo tak boli i zrobił się napięty, twardy. Jakbym była w 5. mcu ciąży :((

A co Ci tam wyszło?

Jeśli nie jest napisane 0,0% tylko 0% to według prawa może zawierać do 0,5% alkoholu. Niby niedużo, ale to nadal alkohol [emoji2370]
No wiesz jak ktos idzie na urodziny i te wino ma tylko dla siebie, siedzi iles godzin to bez problemu moze takie wino wypić sam :D Tymbardziej ze to wino musujące i na drugi dzien średnio sie nadaje do spożycia. No ale ja nie mówię ze to jest zle. Tylko sama sie zastanawiałam jak to jest bo też to poijałam ostatnio na imprezce:) A potem wnikałam czemu producent na etykiecie nie podaje. Naczytałam sie glupot w Internecie a potem właśnie znalazłam informację ze w jedzeniu tez znajdziemy takie ilości % I nikt nam tego w ciąży nie broni. Wiec na zdrówko @Madlenn 🥂 ;)

A co to za posiew i co tam masz? Czemu to robiłaś?

Ja już po wizycie :) wszystko ok, dzidzia ma 1,40cm, widziałam serduszko 🥰 termin 19.09, lekarz powiedział, że jestem jakimś wyjątkiem, bo dawno nie widział żeby ktoś nie przeszedł cytomelagii :( zapytałam jak mam unikać zakażenia to mi powiedział, że za bardzo się nie da, bo to wirus,jedynie unikać kontaktu z ludźmi 😱 toksoplazmozy tez dalej nie przechodziłam, ale jak czytam to tego cmv się bardziej boję

Ja już po wizycie :) wszystko ok, dzidzia ma 1,40cm, widziałam serduszko [emoji3059] termin 19.09, lekarz powiedział, że jestem jakimś wyjątkiem, bo dawno nie widział żeby ktoś nie przeszedł cytomelagii :( zapytałam jak mam unikać zakażenia to mi powiedział, że za bardzo się nie da, bo to wirus,jedynie unikać kontaktu z ludźmi [emoji33] toksoplazmozy tez dalej nie przechodziłam, ale jak czytam to tego cmv się bardziej boję
Ja to nie wiem czy nawet miałam to cmv

reklama
Spokojnie, to najprawdopodobniej mocne wzdęcie :-)

Do góry