Jak to za tydzień?Kurczę, przez to że pisalyscie o pączkach ostatnio, byłam przekonana, że Tłusty Czwartek jest w tym tygodniu, dopiero teraz sprawdziłam, że za tydzień, a miałam już piec bułeczki na jutro
reklama
Aurorah
Fanka BB :)
u mnie ani się nie powiększyły ani nie bolą nic im się nie dzieje w sumie liczyłam na big cyc ale chyba nie będzie mi to dane pozytywna strona medalu zaoszczędzę bo nie będę musiała ciążowego zestawu staśków kupowaćW ogóle laski widzicie mega różnice w większości piersi ? Bo ja szczerze mowiac stednio i bym powiedziała ze wcale. Nie bola
Mnie tez wiec dziwne dziwne
Promyczek91
Marcelina007
Mówiłyście o segregatorze na pamiątkę a ja zrobiłam synowi takie ładne pudełko i wkładam tam różne rzeczy: pierwsze zdjęcie z usg , flaszka z naszego wesela, pierwszego pampersa ( oczywiście suchy) ulubiony smoczek , mleczaki , pierwszy zeszyt z pierwszej klasy itp. Dostanie na 18stkę na pamiątkę . Mam nadzieję teraz na dziewczynkę bo mam jeszcze butelkę wina z weseliska a to już dziesięcioletnie będzie
E
Ewka34
Gość
Smacznego ❤@Ewka34 narzeczony po pracy pojechał do dino po zapiekanki Także dzięki za kolację
Elodia
Ja w pracy wprawdzie dużo dzwigania itp, ale jka miałam zajęcie co wymagalo chwili siedzenia, to momentalnie okropne wzdęcie się pojawialo, więc doskonale Cię rozumiem.Tak myślę, cały dzień przy komputerze w pracy i o..
Martynax
dzięki za sprostowanie, ja mam talent do przekręcania słówKoleżance zapewne chodziło o cytomegalię - przejęzyczenie pewnie
Martynax
to nie jestem sama ja w poprzedniej ciąży nawet na to uwagi nie zwróciłam, czasem jak człowiek mniej wie to zdrowszy, nie potrzebnie to wygooglowałamKurcze ja też nie przechorowalam cytomegalii i toxoplazmozy. W poprzedniej ciąży 2018 r też nie miałam przeciwciał
Ja mam żylaki niestety, w rajstopy się jeszcze nie zaopatrzyłam, ale chyba będę musiała... jak tak patrzę na nogi to mam wrażenie, ze już mi się pogorszyły od ciążyDo dziewczyn z żylakami:
Byłyście już u angiologa? Nosicie pończochy uciskowe? Ja byłym w grudniu i zalicił mi zacząć od razu nosić pończochy, a w ciąży koniecznie. Powiedział, że powinnam nosić 2, ale ciężko zacząć od 2, wiec mam na razie 1. Dostałam od razu skierowanie na kolejną wizytę ( w przypadku ciąży, no a stało się, że ciąża miesiąc po wizycie jest) i tu pytanie: zastanawiam się, czy umawiać się od razu, czy w 2. trymestrze dopiero. No i zastanawiam się, czy już kupować 2, bo taki ucisk docelowo powinnam mieć.
A propos pończoch, jeśli nie nosicie, a powinnyscie: polecam :-) trzeba się przyzwyczaić, ale nogi dziękują szkoda, że tak drogie ( we Wro 260 zł para).
reklama
Promyczek91
Extra! Ja jako dziecko sama sobie zbierałam takie pamiątki. Mam całe pudło Np. Piasek i muszelki z pierwszej koloni, kawałek moich naturalnych włosów, zeszyty z podstawówki, aparat nawet ortodontyczny który nosiłam tez w podstawówce, oczywiście dobrze wyczyszczony, złote myśli, kartkówki i sprawdziany, wszystko noMówiłyście o segregatorze na pamiątkę a ja zrobiłam synowi takie ładne pudełko i wkładam tam różne rzeczy: pierwsze zdjęcie z usg , flaszka z naszego wesela, pierwszego pampersa ( oczywiście suchy) ulubiony smoczek , mleczaki , pierwszy zeszyt z pierwszej klasy itp. Dostanie na 18stkę na pamiątkę . Mam nadzieję teraz na dziewczynkę bo mam jeszcze butelkę wina z weseliska a to już dziesięcioletnie będzie