reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

A więc tak. Małe ma 2,49 cm :) serce bije. To wczorajsze plamienie wzięło się z aplikowania luteiny najprawdopodobniej. Mam założoną kartę ciąży :) i umówione badania prenatalne na 23.02 (będzie 12+2). Zdjęcie nie oddaje wrażenia i tego jak bardzo odetchnęłam. A z toksoplazmozą, lekarz powiedział, że moje wyniki to echo bo już ją przeszłam.
Piękny widok, to już mały człowieczek jest :-)

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja byłam przekonana, ze wizytę mam dzisiaj, ale coś mi pikło i zadzwoniłam się upewnić i jednak idę jutro 🙉
Dobrze, że te plamienia na grupie okazują się niczym poważnym, bo człowiek jak czyta to sam się przejmuje 😊
Co do wizyt to też uważam, że za te lata nauki i zdobywania doświadczenia należy się im taka stawka 🙂 ja w sumie teraz mało płace w porównaniu do Was, chodzę do lekarza który ma swój prywatny gabinet i bierze 150zł, ale pierwsza ciąże prowadziłam na początku w klinice w małym miasteczku i płaciłam 250zł lub 300zł, ale wiadomo, że tam i recepcjonistka i prezes kliniki musi zarobić więc to tez nie jest tak, że sobie lekarz wszystko do kieszeni bierze 😃

Hej dziewczyny długo nie pisałam ale dwa dni ostatnio były masakryczne wymioty od rana do wieczora dziś troszkę doszłam do SB a teraz siedzę przed gabinetem trzymajcie kciuki może dziś zobaczę coś więcej mam stres jak chlolercia

Teraz już się odchodzi od czekania 3 miesiące po poronieniu ze staraniami. Ja sama poroniłam na początku listopada 2020. Miałam zabieg i lekarz w grudniu na wizycie kontrolnej powiedział, że wszystko jest ok i można się starać. I jak widać udało się od razu. Jestem jeszcze przed wizytą ale jestem dobrej myśli, że tym razem wszystko będzie ok :).
U mnie identyczna historia 😊

Witam się z wszystkimi i ja. U nas termin na 18.09 wg @. 7 tygodni. W dzień @ zaczęłam plamić.. po 3 tygodniach zrobiłam test iiiii piękne dwie grube krechy ❤️. Bardzo się boje bo jestem po promieniu 5 miesięcy 😔. Jestem dobrej myśli, pierwsze USG za nami i już serduszko bije.. 🥰

Witam się z wszystkimi i ja. U nas termin na 18.09 wg @. 7 tygodni. W dzień @ zaczęłam plamić.. po 3 tygodniach zrobiłam test iiiii piękne dwie grube krechy [emoji3590]. Bardzo się boje bo jestem po promieniu 5 miesięcy [emoji17]. Jestem dobrej myśli, pierwsze USG za nami i już serduszko bije.. [emoji3059]
Będzie dobrze, witaj w ekipie :-)

reklama
Witam się z wszystkimi i ja. U nas termin na 18.09 wg @. 7 tygodni. W dzień @ zaczęłam plamić.. po 3 tygodniach zrobiłam test iiiii piękne dwie grube krechy ❤️. Bardzo się boje bo jestem po promieniu 5 miesięcy 😔. Jestem dobrej myśli, pierwsze USG za nami i już serduszko bije.. 🥰
Witamy🤗 wszystko się ułoży grunt to dobre nastawienie. W którym dni serduszko już było? Ja dziś 6+2 a w czwartek idę na pierwsza wizytę, chciałabym już zobaczyć ❤️

Do góry