reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Witam się z wszystkimi i ja. U nas termin na 18.09 wg @. 7 tygodni. W dzień @ zaczęłam plamić.. po 3 tygodniach zrobiłam test iiiii piękne dwie grube krechy ❤️. Bardzo się boje bo jestem po promieniu 5 miesięcy 😔. Jestem dobrej myśli, pierwsze USG za nami i już serduszko bije.. 🥰
Witaj , ja też termin 18.09. Dobrze trafiłaś tu na grupie cuda się dzieją i wszystko kończy się dobrze. Dobrniemy do mety wszyscy 😃

reklama
Witam się z wszystkimi i ja. U nas termin na 18.09 wg @. 7 tygodni. W dzień @ zaczęłam plamić.. po 3 tygodniach zrobiłam test iiiii piękne dwie grube krechy ❤️. Bardzo się boje bo jestem po promieniu 5 miesięcy 😔. Jestem dobrej myśli, pierwsze USG za nami i już serduszko bije.. 🥰
Witaj :) ja mam termin na 20.09 :)

Ja dzisiaj mam lepszy dzień, bez większych mdłości... bez większej senności... i od razu schiza w głowie „czy na pewno wszystko jest dobrze” 😅 wtedy przypominam sobie, jak pisalysxie, ze jest dzisiaj dzień pozytywnego myślenia i nie ma się co nakręcać 😂😭

Ja płace za wizytę z usg 250 zł w Warszawie u bardzo obleganej lekarki (do niedawna było 200). W pierwszej ciąży byłam na jednej wizycie u Prof. za 500 zł.

Eh.. Dziś czuje się trochę lepiej w nocy nie brudzilam. Dobiłam się trzema duphastonami. Dziś miałam iść do szkoły ale zostaje w domu. Może się wszystko uspokoi. Pojęcia nie mam skąd te brązowe brudzenie
u mnie tez dzisiaj już delikatny spokój. Troszeczkę rano brudzilam i narazie cisza.

reklama
Hej. Melduje sie wszystko jest okej. Krwawienie to ona nje wie skad. Mam brac dalej 3 razy dziennie luteine. Serduszko juz bilo ale nie slyszalam. 7+0 z usg wychodzi. [emoji178]
20210202_151442.jpeg

Do góry