reklama
Promyczek91
Fanka BB :)
Super cieszę się, że wszystko okej <3Hej. Melduje sie wszystko jest okej. Krwawienie to ona nje wie skad. Mam brac dalej 3 razy dziennie luteine. Serduszko juz bilo ale nie slyszalam. 7+0 z usg wychodzi. [emoji178]Zobacz załącznik 1233818
Promyczek91
W sensie ujemna?I dostałam juz zastrzyk bo mam negatywna grupe krwi
jjm86
@Ewka34 @Lusi90 trzymam kciuki
@Paulina97 i to się nazywają pozytywne wiadomości . Chodzi Ci o krew rh -?
@Paulina97 i to się nazywają pozytywne wiadomości . Chodzi Ci o krew rh -?
Agnieszka19m
Prywatnie co 3 tyg póki co. Na nfz teraz wyszło 2,5 tyg. Na nfz wie że byłam prywatnie wcześniej a prywatna wie bo powiedziałam że cytologię będę mieć na nfz.A jak często prywatnie? Ten z nfz wie ze chodzisz prywatnie i naodwrót?
Mango94
Już? W sensie to Twoja druga ciąża? Ja mam ujemna grupę krwi, pierwsza ciąża i lekarz powiedział, ze tym się zajmiemy przy porodzie bądź przy drugiej ciąży...W sensie ujemna?
anka1988
Aktywna w BB
Ooo, ja też w czwartek mam wizytę. Idę na 17. Na którą masz? To moja druga wizyta, pierwsza była 18.01 i biło już serducho ❤Witamy wszystko się ułoży grunt to dobre nastawienie. W którym dni serduszko już było? Ja dziś 6+2 a w czwartek idę na pierwsza wizytę, chciałabym już zobaczyć
Paulina97
Tak negarywna mam A-W sensie ujemna?
U
użytkownik lu
Gość
Powinnas dostac po porodzie,teraz nie musisz bo pierwsza ciaza, przynajmniej ja tak mialam.Już? W sensie to Twoja druga ciąża? Ja mam ujemna grupę krwi, pierwsza ciąża i lekarz powiedział, ze tym się zajmiemy przy porodzie bądź przy drugiej ciąży...
reklama
Paulina97
W sumie to 3 ciaza. Ale 1 poronilam. W drugiej z synem dostalam zastrzyk w 6 chyba miesiącu i potem jeszcze jeden po porodzie. A teraz szybciejJuż? W sensie to Twoja druga ciąża? Ja mam ujemna grupę krwi, pierwsza ciąża i lekarz powiedział, ze tym się zajmiemy przy porodzie bądź przy drugiej ciąży...