reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hej, byłam dzis na wizycie, maluszek ma 1.7 cm, serce bije 168 i z USG wychodzi 8t1d (z om 7t5d). Także myślę, że chyba dobrze [emoji173] ale stresu to się najem przez to wszystko [emoji1787] A co do imion to my nawet nie myśleliśmy o tym, chociaż jakies typy juz mam ;) W domu mam juz Hanię [emoji7]
Super [emoji7] gratulacje [emoji846]to już kawał maluszka [emoji16][emoji16]

reklama
Dziewczyny mam takiego lenia dzisiaj że wstyd się przyznać ale jeszcze nic nie zrobiłam, koszmarny dzień :( zero sił chęci. Jakbym chora była. I ręka lewa mi drętwieje od paru dni hmm.. a nawet kofeiny nie pije. Chciałabym jakies witaminy ale bez kwasu foliowego bo biorę folik. Ciężko znaleźć taki zestaw bez kwasu. Mam mama dha, ponad 50 zl wydane i leży bo kwas w tym jest.
a nie chcesz zamienić foliku na jakieś witamy z kwasem foliowym, najlepiej metylowanym ?

Mój mąż się uparł na Larę i dla dziewczynki o żadnym innym imieniu nie chce słyszeć ;) ja na razie jeszcze się nad tym nie zastanawiałam ale z tych co piszecie to wszystkie imiona mi się podobają 😁 ciężko będzie wybrać to jedno jedyne ;)

Dziś tak mnie w krzyżu boli, że ledwo chodzę a i podbrzusze trochę mnie męczy. Kiepski Coś dziś dzień mam :/

Dziewczyny dzis miałam rozmowę w pracy. Szef chce bym poszła na chorobowe. Jak to on powiedział ze nie jestem najmłodsza a po za tym mam zaduzo kontakt z ludźmi a panuje covid [emoji85] mysle ze popracuje do końca tygodnia chociaż
To się nazywa pracodawca [emoji846]fajnie, że są jeszcze na świecie tacy ludzie

Hej, byłam dzis na wizycie, maluszek ma 1.7 cm, serce bije 168 i z USG wychodzi 8t1d (z om 7t5d). Także myślę, że chyba dobrze [emoji173] ale stresu to się najem przez to wszystko [emoji1787] A co do imion to my nawet nie myśleliśmy o tym, chociaż jakies typy juz mam ;) W domu mam juz Hanię [emoji7]
Super, garuluję udanej wizyty :-)

Oo Leon tez mi sie podoba ale mamy Internet z leona i narzeczony mówi że nasze dziecko się nie bedzie nazywało jak Internet 😂
A mój mówił że nie chce Amelki bo to czekolada😁
Dziewczyny mam takiego lenia dzisiaj że wstyd się przyznać ale jeszcze nic nie zrobiłam, koszmarny dzień :( zero sił chęci. Jakbym chora była. I ręka lewa mi drętwieje od paru dni hmm.. a nawet kofeiny nie pije. Chciałabym jakies witaminy ale bez kwasu foliowego bo biorę folik. Ciężko znaleźć taki zestaw bez kwasu. Mam mama dha, ponad 50 zl wydane i leży bo kwas w tym jest.
Może bież dzień na dzień raz folik raz witaminy

reklama
Ja mam problem z imionami, nie wiem kompletnie...podoba mi sie Pola, Lena, Staś, Franio, Antosia, Zuzia, Helenka, Antos, Heniu, Martynka... myśleć bede jak płeć poznam. M chce Karola jak bedzie syn 🥴

Do góry