reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny,
Dołączam do was chodź wstępnie mam termin na 30.08 (9+3) długo was podczytuje i zostanę z wami bo fajna atmosfera tu panuje ☺️
Następną wizytę mam 15.02 ale już mam schizy bo zniknęły mi praktycznie wszystkie objawy, cycki delikatnie tylko odczuwam i nic poza tym, z jednej strony super a z drugiej już jakieś głupie myśli 🤨
Cześć :)
Ale to nie jest powiedziane, że każdego dnia musisz mieć objawy. Jak chodziłam do pracy to ciąży nie czułam w ogóle, głową zajęta cały czas czymś. Jednego dnia będzie lżej, innego ciąża bardziej da o sobie znać :) trzeba się obserwować na spokojnie :)

Co do witamin mi powiedziała ze jak biorę kwas foliowy nie muszę brać witamin tylko zdrowo się odżywiać. A jak będę chciała brać np prenatol uno to bym nie łączyła z kwasem foliowym. I brać te witaminy tylko do 12 tyg a foliak do końca ciąży

Cześć dziewczyny,
Dołączam do was chodź wstępnie mam termin na 30.08 (9+3) długo was podczytuje i zostanę z wami bo fajna atmosfera tu panuje ☺️
Następną wizytę mam 15.02 ale już mam schizy bo zniknęły mi praktycznie wszystkie objawy, cycki delikatnie tylko odczuwam i nic poza tym, z jednej strony super a z drugiej już jakieś głupie myśli 🤨
Hej 😁
Też mam termin na 30.08 😁
Nawet następna wizytę też mam 15go 😂
Też już się dzisiaj zastanawiałam czy na pewno jestem w ciąży 🙄

Ja kocham gorące kąpiele i bardzo cierpię , obniżyłam temperaturę, teraz nie wychodzę czerwona spod prysznica😂. Ja dziś mam mega gule w przełyku 😫już mi to bokiem wychodzi . Naprawdę korzystajcie dokąd możecie 🤗

reklama
Do góry