reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

U mnie tragedia że skórą, ogólnie choruje na łojotokowe zapalenie skóry, mam na to silne maści że sterydami. Kilka lat był spokój, miesiąc przed ciążą mi wróciło, wygląda coraz gorzej ale odkąd dowiedziałam się o ciąży nie mogę stosować maści. Wygląda to źle zwłaszcza w okolicach włosów, jakbym jakaś łuszczycę czy łupież miała, łagodne kremy i nawilżanie nic nie pomaga;(
Spróbuj szampon selson blues u nas się sprawdza

reklama
Dopiero mam teraz chwile żeby napisać jak po wizycie. Wszystko w porządku, kropek ma juz trochę ponad 2cm i bije mu pięknie serduszko 😊 tylko na moje oko trochę za szybko, ale lekarz jak słuchał to nie mówił,że za szybko, wiec mam nadzieje, ze jest ok 😉

Kup sobie w aptece ziajke mleczko do ciała dla dzieci ładnie nawilża i jest bezpieczny Zobacz załącznik 1232319
Ja znowu polecam z ziajki typowo na AZS, mozna kupic w aptece to mleczko,na wysuszona skore dziala cuda.

U nas zaczely sie remonty, malowanie kuchni i przedpokojów, kupilam pare dodatkow do salonu bo zmieniam wystrój, bedzie szaro, mietowo biało 🥰 na koncu pokoje dzieci i najmlodszej, bo bedzie dzielila pokoj z mlodszym rodzenstwem ❤

Siara mi leci z piersi 😳

Ja generalnie mega nie lubię się smarować i nigdy praktycznie tego nie robiłam, a skora wiecznie przesuszona.. Używam teraz pod prysznic olejku z bambino z morela i super pachnie, nie jest tłusty, a jednak skóra juz po samym prysznicu lepiej wygląda. Plus teraz zaczęłam już stosować krem na rozstępy (moja mama po ciążach ma ich mnóstwo, ja w okresie dojrzewania też wielu się nabawilam, więc teraz chciałam zacząć działać jak najszybciej). Używam kremu Mustela, bo jest bardzo polecany, można go stosować od początku ciąży i szybko się wchłania. Na ten moment jestem zadowolona i skóra jest na pewno lepiej nawilżona :)
Ja używam olej rzepakowy, dodaje cukier,mieszam i tak sobie 2 razy w tyg robie peeling, skóra jak u bobasa, taka natluszczona 🥰

Ja mogę wam polecić szczotkę z włosia agavy do ciała i olejek różany od veoli 98 6% składników naturalnych mam i to miłość od 1 użycia a do włosów używam szampony i odżywki z insight, stosuje te produkty od początku stycznia i szczerze poprawił się wygląd i skóry i włosów

Ja biorę witaminy mama dha Premium +
Pan tabletka najlepiej ocenił właśnie te suplementy 😃 suplementuje się już od 4 miesięcy ale te dopiero biorę od dwóch ☺️

reklama
Dopiero mam teraz chwile żeby napisać jak po wizycie. Wszystko w porządku, kropek ma juz trochę ponad 2cm i bije mu pięknie serduszko [emoji4] tylko na moje oko trochę za szybko, ale lekarz jak słuchał to nie mówił,że za szybko, wiec mam nadzieje, ze jest ok [emoji6]
Ale te wasze dzieci duże juz :-) mam nadzieje, że i u mnie 10 lutego beedzie ładnie wssystko widoczne, będę miala 7+4 wtwdy.

Do góry