reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja mam bardzo dziwnie z objawami, są takie dni, ze umieram, mdłości, ból piersi, a nieraz czuję się w miarę normalnie... jak to jest możliwe ? 🤣 i oczywiście zaraz się zamartwiam, że cos nie tak. A jeszcze wczoraj miałam jasnoróżowy śluz, ale jednorazowo, więcej sie to nie powtórzyło 😢 oszaleję po prostu 😁

Ciesz się, póki ich nie ma, dobrze radzę 🤣
Tak! Polać jej wody perlage (moja ulubiona)! Ja może nie czekałam na mdłości, ale chciałam "poczuć" ciążę. I już dziękuję, wiem jak to jest, teraz poproszę normalnie. Wczoraj musiałam przerwać zajęcia, bo myślałam, że się 🤮. Dobrze, że sesja zaraz i wolne, no i z chaty teraz pracuję, to blízko do łazienki.

Tak! Polać jej wody perlage (moja ulubiona)! Ja może nie czekałam na mdłości, ale chciałam "poczuć" ciążę. I już dziękuję, wiem jak to jest, teraz poproszę normalnie. Wczoraj musiałam przerwać zajęcia, bo myślałam, że się 🤮. Dobrze, że sesja zaraz i wolne, no i z chaty teraz pracuję, to blízko do łazienki.
Wlasnie o "poczucie ciąży" też mi chodzi 😜

U mnie na osiedlu jest niedaleko punkt pobrań i taka sama masakra. Babka na jedną osobę średnio 10 minut, jak nie lepiej 😕
Ja dzisiaj miałam badania, i mimo że dziewczyna uwinęła się z wkłuciem za pierwszym razem, to do badań zleconych przez lekarza musiała pobrać aż 5 fiolek i to też miało wpływ na czas wizyty :)

reklama
Ja brałam dupka od pozytywnego testu , a mimo to plamie więc chyba nie do końca tak jest, że blokuje całkowicie. Jeśli zarodek jest słaby to niestety nic nie uchroni kobiety przed poronieniem
Ja zaczęłam brać po owulacji i niestety plamienia są. Dziś okropny dzień plamienia się nasiliły, są brązowe ale mocniejsze i brzuch mnie tak ciągnie na dole, mam czarne myśli ze jutro na wizycie nie zobaczę ponownie serduszka 😔

Do góry