nowafalaa
Fanka BB :)
Kawałek drogi no to się okaże co tam w brzuszku jest, trzymam kciuki aby wszystko dobrzr byłoW Malezji, wiec jakieś 10 tys km od Polski, nagle mi ktoś nie wleci pomoc - niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kawałek drogi no to się okaże co tam w brzuszku jest, trzymam kciuki aby wszystko dobrzr byłoW Malezji, wiec jakieś 10 tys km od Polski, nagle mi ktoś nie wleci pomoc - niestety
Czekamy na wieściJa za 2h wizytka nie mogę się doczekać czy wszystko jest okej
Jak do wczoraj narzekałam Mężowi, ze oprócz bólu piersi nie mam żadnych objawów, tak teraz jak jem śniadanie w pracy to zaraz puszczę pawia a ja głupia chciałam mieć mdłości, to mam
Nie strasz bo się już boje że też chciałam jakieś objawy poczućJak do wczoraj narzekałam Mężowi, ze oprócz bólu piersi nie mam żadnych objawów, tak teraz jak jem śniadanie w pracy to zaraz puszczę pawia a ja głupia chciałam mieć mdłości, to mam
Ciesz się, póki ich nie ma, dobrze radzęNie strasz bo się już boje że też chciałam jakieś objawy poczuć
Tak! Polać jej wody perlage (moja ulubiona)! Ja może nie czekałam na mdłości, ale chciałam "poczuć" ciążę. I już dziękuję, wiem jak to jest, teraz poproszę normalnie. Wczoraj musiałam przerwać zajęcia, bo myślałam, że się . Dobrze, że sesja zaraz i wolne, no i z chaty teraz pracuję, to blízko do łazienki.Ciesz się, póki ich nie ma, dobrze radzę
Wlasnie o "poczucie ciąży" też mi chodziTak! Polać jej wody perlage (moja ulubiona)! Ja może nie czekałam na mdłości, ale chciałam "poczuć" ciążę. I już dziękuję, wiem jak to jest, teraz poproszę normalnie. Wczoraj musiałam przerwać zajęcia, bo myślałam, że się . Dobrze, że sesja zaraz i wolne, no i z chaty teraz pracuję, to blízko do łazienki.
Ja dzisiaj miałam badania, i mimo że dziewczyna uwinęła się z wkłuciem za pierwszym razem, to do badań zleconych przez lekarza musiała pobrać aż 5 fiolek i to też miało wpływ na czas wizytyU mnie na osiedlu jest niedaleko punkt pobrań i taka sama masakra. Babka na jedną osobę średnio 10 minut, jak nie lepiej
Ja zaczęłam brać po owulacji i niestety plamienia są. Dziś okropny dzień plamienia się nasiliły, są brązowe ale mocniejsze i brzuch mnie tak ciągnie na dole, mam czarne myśli ze jutro na wizycie nie zobaczę ponownie serduszkaJa brałam dupka od pozytywnego testu , a mimo to plamie więc chyba nie do końca tak jest, że blokuje całkowicie. Jeśli zarodek jest słaby to niestety nic nie uchroni kobiety przed poronieniem