Ja siedzę nad swoim PREGLIFE i nigdzie nie widzę zmiany z daty miesiączki na datę owulacji [emoji1787]
Ustawienia -> Moja ciaza -> Przewidywany termin porodu -> Cykl menstruacyjny (trzeba zmienić z 28 dni na dłuższy).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja siedzę nad swoim PREGLIFE i nigdzie nie widzę zmiany z daty miesiączki na datę owulacji [emoji1787]
Ja właśnie też mam tą apke i pokazuje 7 tc a wczoraj zonk na wizycie tc 5Ja korzystam z PREGLIFE ale teraz się głowie co zrobić ja tu już czytam o dziecku w 7tc a tu dopiero 5 idealnie w owulacje trafiliśmy bo wg wyliczeń idealnie 5tc2d
Leć do dentysty . Ja byłam wczoraj i dentysta stwierdził, że dobrze zrobiłam bo nieleczony stan zapalny zęba może byc znacznie groźniejszy dla przebiegu ciąży niż np znieczulenie u dentysty.Dziewczyny ale mnie boli dziś ząb [emoji26]oszaleje[emoji55]ani leków nie mogę brać ani nic. A dentysta w 1 trymestrze ?
HEj ja mam w piątek 29 na 17:40 nie mogę się doczekac. Na początek umówiłam się na 18. Ale w rejestracji powiedziała ze lepiej poczekać jak będzie serduszko bić. A moja ciekawość jest straszna i dziwnie sie martwięDziewczyny, a kto wizytuje w przyszłym tyg ? Ja mam dwie wizyty - jedna na NFZ w środę ok 13 , a druga prywatnie w czwartek na 18. Bardziej czekam na tą czwartkową bo to pierwsza wizyta u lekarza , który ma prowadzić moja ciążę[emoji846]
ja czek do poniedziałku i tez już wariuje,ze bym chciała wiedzieć już czy serduszko już jestHEj ja mam w piątek 29 na 17:40 nie mogę się doczekac. Na początek umówiłam się na 18. Ale w rejestracji powiedziała ze lepiej poczekać jak będzie serduszko bić. A moja ciekawość jest straszna i dziwnie sie martwię
u mnie 240 zł wizytaIle u was dziewczyny bierze prywatnie za wizytę?
U mnie chyba rekord 320...Ile u was dziewczyny bierze prywatnie za wizytę?