reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny ale mnie boli dziś ząb [emoji26]oszaleje[emoji55]ani leków nie mogę brać ani nic. A dentysta w 1 trymestrze ?
Leć do dentysty . Ja byłam wczoraj i dentysta stwierdził, że dobrze zrobiłam bo nieleczony stan zapalny zęba może byc znacznie groźniejszy dla przebiegu ciąży niż np znieczulenie u dentysty.

Dziewczyny, a kto wizytuje w przyszłym tyg ? Ja mam dwie wizyty - jedna na NFZ w środę ok 13 , a druga prywatnie w czwartek na 18. Bardziej czekam na tą czwartkową bo to pierwsza wizyta u lekarza , który ma prowadzić moja ciążę[emoji846]
HEj ja mam w piątek 29 na 17:40 nie mogę się doczekac. Na początek umówiłam się na 18. Ale w rejestracji powiedziała ze lepiej poczekać jak będzie serduszko bić. A moja ciekawość jest straszna i dziwnie sie martwię

To się nacieszyłam bezobjawową ciążą, pustak w głowie , słaba , senna , zrezygnowana od wczoraj . Mam nadzieję że to nie wróży czegoś złego.... zrobienie prania to jakaś masakra.

HEj ja mam w piątek 29 na 17:40 nie mogę się doczekac. Na początek umówiłam się na 18. Ale w rejestracji powiedziała ze lepiej poczekać jak będzie serduszko bić. A moja ciekawość jest straszna i dziwnie sie martwię
ja czek do poniedziałku i tez już wariuje,ze bym chciała wiedzieć już czy serduszko już jest☺️

reklama
To moje apki ciążowe :) choć głównie zaglądam do hiMommy! Codzienna dawka informacji :).

Załączniki

• IMG_7728.jpg
    IMG_7728.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 53
Do góry