Identycznie mam, kaszel co chwile męczy i ledwo co gadam, taka chrypa :/Wiesz ja na Twoim miejscu bym wzięła parace.tamol ale jeśli temp wzrośnie powyżej 38 bo taka temp jest podobno bardziej niebezpieczna dla dziecka niż lek.
reklama
Elodia
Fanka BB :)
To moja fin z kolei daje duphaston od razu jka są problemy, bo mówi, że każdą nawet trudną ciążę można uratować, jesli sa nawet minimalne szanse.To chyba podobne podejście ma mój gin w Polsce [emoji849] jak ma wylecieć to wyleci,jak sie uchowa to będzie silny [emoji849] natura..
PaulinaMalina91
tez mam mega wrażliwe do tego takie jakby krostki mi na brodawkach wyszłyMi się cyce rozkrecaja. Wczoraj podczas zdejmowania stanika prawie wrzasnelam, takie mam sutki wrażliwe już.
Elodia
Pamiętam że jka córkę rodzilam, zwyzywalam po kolei każdą położną i lekarza co sie przewijali, że mi nic nie pomagają [emoji1787] i cos wspominalam o tym że nigdy wiecej seksu [emoji1787]Co do hormonów.. Poczekajcie do porodu, wtedy to dopiero szaleństwo!
Mango94
Lepiej, żebyś brała przed spaniem ja także biorę te tabletki, przed spaniem i jak wstanę do śniadaniaO dzięki!
Dziewczyny jak dostałam ten duphaston i już go wykupiłam a kazał brać rano i wieczorem to mogę już brać mimo ze mamy już południe? #pytaniegłąba
Elodia
Trzymaj się kochana cieplutko, i mocno na siebie uważaj. Oby to było nic groźnego.Ja dziś wstałam i zobaczyłam na papierze odbrobinę jasnobrązowego śluzu [emoji17]oczywiście jestem już cała w stresie a wizyta dopiero jutro ...
helloitsmeanna
Lepiej, żebyś brała przed spaniem ja także biorę te tabletki, przed spaniem i jak wstanę do śniadania
Dzięki to poczekam do wieczora i jutro będę brać już dwie :-)
Teraz długi tydzień oczekiwań...
Elodia
Przykro mi bardzo :-( ale jeśli się sama oczysciłaś, to szybko będziecie mogli od nowa działać i za to trzymam jak najbardziej mocno zaciśnięte kciukiHej dziewczyny ja niestety muszę się z wami pożegnać .... wczoraj od rana zaczęłam plamić szpital , leki i szansa ze będzie ok a ok 18 coraz większe krwawienie i ból brzucha na dole .... znowu szpital i wiadomość ze poronienie samoistne 5 tydzień [emoji17][emoji17][emoji17] lekarz powiedział ze nie miałam na to wpływu ze tego nie da się zatrzymać na tak wczesnym etapie . Także trzymajcie się ściskam was
Elodia
Witaj kochana :-) masz termin dzień po mnie, to razem będziemy ostatnie w kolejce do rozpakowania [emoji4]Chyba dołączę do Waszego grona [emoji3531] Wg aplikacji 5+2, termin na 28 września, wizyta u lekarza za tydzień w piątek. To moja pierwsza, upragniona i planowana ciąża [emoji3531] Oby wszystko było okej!
reklama
Elodia
Też mam na przyszłą środę wizytę, na 17:20, będzie to 5+4 :-) stresik lekki jest ale będzie dobrze.No to teraz ja czekam na pierwszą wizytę w przyszłą środę tj 27 st na 12:15 . To będzie 6+4
Jak cholera wierzę że bedzie dobrze. Tkaiego przeczucia nie mialam przez cala straconą poprzednią ciążę. Wiec musi kurka, być dobrze! :-)