reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
To chyba podobne podejście ma mój gin w Polsce [emoji849] jak ma wylecieć to wyleci,jak sie uchowa to będzie silny [emoji849] natura..
To moja fin z kolei daje duphaston od razu jka są problemy, bo mówi, że każdą nawet trudną ciążę można uratować, jesli sa nawet minimalne szanse.

Hej dziewczyny ja niestety muszę się z wami pożegnać .... wczoraj od rana zaczęłam plamić szpital , leki i szansa ze będzie ok a ok 18 coraz większe krwawienie i ból brzucha na dole .... znowu szpital i wiadomość ze poronienie samoistne 5 tydzień [emoji17][emoji17][emoji17] lekarz powiedział ze nie miałam na to wpływu ze tego nie da się zatrzymać na tak wczesnym etapie . Także trzymajcie się ściskam was
Przykro mi bardzo :-( ale jeśli się sama oczysciłaś, to szybko będziecie mogli od nowa działać i za to trzymam jak najbardziej mocno zaciśnięte kciuki

Chyba dołączę do Waszego grona [emoji3531] Wg aplikacji 5+2, termin na 28 września, wizyta u lekarza za tydzień w piątek. To moja pierwsza, upragniona i planowana ciąża [emoji3531] Oby wszystko było okej!
Witaj kochana :-) masz termin dzień po mnie, to razem będziemy ostatnie w kolejce do rozpakowania [emoji4]

reklama
No to teraz ja czekam na pierwszą wizytę w przyszłą środę tj 27 st na 12:15 . To będzie 6+4
Też mam na przyszłą środę wizytę, na 17:20, będzie to 5+4 :-) stresik lekki jest ale będzie dobrze.
Jak cholera wierzę że bedzie dobrze. Tkaiego przeczucia nie mialam przez cala straconą poprzednią ciążę. Wiec musi kurka, być dobrze! :-)

Do góry