Przypomnisz, który masz tydzień? Będzie wszystko dobrze
dzisiaj 7+6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnisz, który masz tydzień? Będzie wszystko dobrze
Ja we wtorek na 16:20 dopiero, ale biorę wolne, więc mam nadzieję, że się nie będę wkurzała w pracy, a miło doczekam wizytyDziewczyny, a kto wizytuje w przyszłym tyg ? Ja mam dwie wizyty - jedna na NFZ w środę ok 13 , a druga prywatnie w czwartek na 18. Bardziej czekam na tą czwartkową bo to pierwsza wizyta u lekarza , który ma prowadzić moja ciążę[emoji846]
Najlepiej, żeby nie było opóźnieniaJa mam drugą wizytę 30 stycznia godzina 22:20
Kiedyś byłam u niego po 23O kurcze późno [emoji28] Myślałam, że lekarze nie przyjmuja w takich godzinach hehe
Zazwyczaj są opóźnienia niestety, jest to lekarz z powołania i każdej swojej pacjentce poświęca tyle czasu ile potrzebuje, wszystko tłumaczy, na każde pytanie odpowiada. Ale na szczęście chodzę prywatnie i zazwyczaj dostaje SMS żeby przyjść np 20 min późniejNajlepiej, żeby nie było opóźnienia
A masz apetyt ? Bo ja zerowy. Nawet się nie ważyłam ale jak tak dalej pójdzie to też będę na minusie.Siedzę jak na szpilkach. Od zeszłego tygodnia schudłam 2 kilo... A nie wymiotuję ani nic... [emoji24]
Ja zejdę zaraz...
To widzę, że u nas w mieście służba zdrowia kuleje totalnie[emoji85]Tak. Jeszcze mi się nigdy nie trafiło że nie miałam USG na wizycie nfz
Ja w piątek 29.01, pierwsza wizyta na nfz, bo wcześniej sprawdzałam prywatnie [emoji16]