pasazerka12
Fanka BB :)
Dziewczyny ale mnie boli dziś ząb oszalejeani leków nie mogę brać ani nic. A dentysta w 1 trymestrze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakiej apki korzystacie? Ja mam flo jeszcze ze starań i ona pokazuje mi 5 tydzień +5 dni, a tak naprawdę mam 4 +5 [emoji2368]? Trochę mi miesza w głowie...
ja bym odrazu leciała do dentysty,bo ból zęba może bardziej zaszkodzić niż leczenieDziewczyny ale mnie boli dziś ząb oszalejeani leków nie mogę brać ani nic. A dentysta w 1 trymestrze ?
Ja korzystam z PREGLIFE ale teraz się głowie co zrobić ja tu już czytam o dziecku w 7tc a tu dopiero 5[emoji1787] idealnie w owulacje trafiliśmy bo wg wyliczeń idealnie 5tc2d
Ja mam ciążę+bo ma fajne artykuły i porównanie wielkości dziecka i preglifeZ jakiej apki korzystacie? Ja mam flo jeszcze ze starań i ona pokazuje mi 5 tydzień +5 dni, a tak naprawdę mam 4 +5 [emoji2368]? Trochę mi miesza w głowie...
Mam dokładnie to samo staram się czytać na bieżąco i cofać, co tam było wcześniej.Ja korzystam z PREGLIFE ale teraz się głowie co zrobić ja tu już czytam o dziecku w 7tc a tu dopiero 5 idealnie w owulacje trafiliśmy bo wg wyliczeń idealnie 5tc2d
Znam to, mój mąż się śmieje - boli brzuch to złe, bo boli, jak nie boli to złe, bo może coś jest nie tak serio trzeba wyluzować, ciąża to nie objawy non stop, tylko raz nasilone, raz nke.Przespałam ostatnie 2 dni, a dziś jakiś niesamowity przypływ energii. I co? I zamiast się cieszyć to się martwię ze coś jest nie tak . Czy to już zawsze tak będzie? A następna wizyta za 4 tygodnie.
Możesz tam zmienić termin, żeby wyznaczał z owulacji albo z długości cyklu.
Mi się cyce rozkrecaja. Wczoraj podczas zdejmowania stanika prawie wrzasnelam, takie mam sutki wrażliwe już.Jeszcze chciałam Was zapytać o jedno - czy któraś z Was nie ma boleści piersi? Nie bolą mnie, czasami coś tam zakłuje, ale bez szału. Zdarza się? Czy to złe? [emoji28]