reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Mam encorton najmniejszą dawkę (5 mg), na razie niczego negatywnego nie odczuwam. A biorę już od kilku tygodni (miałam zacząć przed staraniami). ;)
Lekarz powiedział, że nie powinnam takiej dawki odczuwać ani tyć.
Też właśnie biorę 5 mg , tyle że dopiero 4 dzień. [emoji846]Póki co też nie odczuwam negatywnego działania. Boje się tylko , że przytyje ale jeśli nawet mówi się trudno[emoji846]

reklama
Ja się martwię ze pomimo wzrostu bety będzie coś nie tak :( dodatkowo brak
Objawów i się mega martwię :( ze albo pusty pęcherz albo ciąża pozamaciczna albo obumarła :(
Naprawde nie martw sie. Ja pierwsza ciaze serio jak mowilam cala bez objawow mialam. Nic tylko sie cieszyc! Teraz mialam 2 dni po planowanej miesiaczce mdlosci ktore sie skonczyly i jak na razie (tfu tfu) brak objawow. [emoji16] Mam nadzieje ze znoeu bede miala taka ciaze bo jednak przy rocznym dziecku nie moge nad kiblem wisieć

Miałam dziś wizytę, 8 tydzień, pulsujący punkcik i lekarz: „To Pani macica, to jest Pani dziecko, a tu mamy widoczna akcje serca” 😍 Z objawów - bolące piersi i senność przeogromna. Nie mam żadnego problemu z jedzeniem, od niczego mnie nie odrzuca. Czasami wahania nastrojów, ale mąż dzielnie znosi i wspiera. Trzymam kciuki za Wasze wizyty!

W środę pierwszy dzień urlopu jęczałam mężowi, że nie chce pracować, chce siedziec w domu, sprzątać, prac i gotować :D dziś jak pomyślałam o L4 i siedzeniu w domu to mi się słabo zrobiło no nie dogodzisz :D
Ja bym sie tam cieszyla czas na ogladanie filmow i takie tam [emoji16]. Ja bylam w 1 ciazy 6 tyg przed porodem w domu i po 4 juz bylo nudno ale cieszylam sie tym czasem bo potem juz sobie calego filmu nie obejrzysz [emoji23]

reklama
Do góry