Też jestem zaFajnie byłoby gdyby utworzyć taki terminarz, żeby każda uwzględnić kiedy wizyta i czy z usg, czy serduszkowe czy prenatalne [emoji16] co wy o tym myslicie?
reklama
G
gość 202851
Gość
Trzymaj się, musisz być dzielnaHej właśnie wróciłam z wizyty lekarskiej
Pani doktor powiedziała wczorajsze krwawienie - wystąpił krwiak
Ciaza w macicy, lecz nie wiadomo co dalej.
Duphaston 3x1
W przyszły czwartek się dowiem co i jak ostatecznie. Możliwe, ze dojdzie do poronienia.
Biorę każdy scenariusz
Aktualnie 5tydz, a pani gin mówiła ze kształt dziwny nieregularne jajeczko, o płaskiej strukturze co złe wróży.
Biorę wszystko na klatę, pozostaje czekac
Ewuuu
Fanka BB :)
A już na późniejszym etapie do tego płeć fasolki [emoji4]
Fajny pomysł
Ewuuu
Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją fasolke[emoji110][emoji110]
Hej właśnie wróciłam z wizyty lekarskiej
Duphaston 3x1
W przyszły czwartek się dowiem co i jak ostatecznie. Możliwe, ze dojdzie do poronienia.
Biorę każdy scenariusz
Aktualnie 5tydz, a pani gin mówiła ze kształt dziwny nieregularne jajeczko, o płaskiej strukturze co złe wróży.
[emoji119] [emoji3590] Biorę wszystko na klatę, pozostaje czekac
pasazerka12
Super pomysł !!A już na późniejszym etapie do tego płeć fasolki [emoji4]
Ja jutro
Odbiorę betę i dam Wam rano znać czy jestem z Wami czy nie trzymajcie kciuki żeby byl
Przyrost
An-Dzia
Jestem zaFajnie byłoby gdyby utworzyć taki terminarz, żeby każda uwzględnić kiedy wizyta i czy z usg, czy serduszkowe czy prenatalne co wy o tym myslicie?
Jeszcze nic nie przesądzone. Nie wiem czemu, ale ja mam dobre przeczucia. No pozostaje czekać do czwartku, ja też mam wtedy wizytę tyle, że pierwsząHej właśnie wróciłam z wizyty lekarskiej
Duphaston 3x1
Biorę każdy scenariusz
Biorę wszystko na klatę, pozostaje czekac
Na pierwszą wizytę musisz iść, bo od razu Ci robią badania by tą kartę założyć. Z miejsca masz robione USG i cytologię, a potem spotkanie z położną.a musisz chodzić normalnie do LX, czy Ew wystarczy teleporada i tak założenie karty?
A robiłaś z porannego moczu? Bo mój pierwszy test robiony o 14/15 był negatywny, a dopiero z rana były dwie kreskiMiałam nadzieję do tego testu godzinę temu. Szczególnie że o tej "wysokiej śluzówce" któraś z was pisała że może oznaczać ciążę.
E
Ewka34
Gość
Ja też tylko folik biorę, tak brałam z jedna później z drugą, innych witamin nie biorę ewentualnie magnezKwas foliowy Folik - znajomy farmaceuta polecał, ma już dwójkę dzieci i jego żona tylko to brała. I właśnie mówił że Folik to lek a nie żaden suplement, więc jest w 100% pewny.
W pierwszej ciąży brałam jeszcze chyba prenatal uno, teraz na razie sam folik.
reklama